Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.118
- Поени од реакции
- 18.814
Од вторник пак ке се искачи температурата, само на тренинзите ке им одговара 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е. Ко што знам немало ни пренос од Градски Вардар - Динамо. Ако Вардар не сака ( не му платат колку што бара) нема да има пренос.Можно ли е нигде да нема пренос?
МТВ ја пренесуваа Пелистер-Лех од Струмица и ако немаше резултаско значење
The old man's duo battle .... We gonna called ..... It is better suited ....Маркус Розенберг ќе игра на реваншот... Грне е на потег да го стави у џеп.
https://sales.ticketplus.mk/OnlineSale/?id=307Karti ke ima li na stadion u Stumica,dali znae nekoj?
Stigam od Frankfurt vtornik sabajle i sakam direkt da dojdam na utakmica pa sakam da znam kako da dojdam do karta,ako nekoj znae dali ke ima na stadion neka pise!!
Ти си од оние најмизерните "навивачи", ороспии премачкани со сите бои, па дури накитен и со Индијански перја. Земи стрелата и копјето и стрелај си у нога, или уште подобро, у глава!Само ненормален може да оди во Струмица на стадион( од било кој град ) и да навива против Вардар.
Ако можеше цела Македонија да навива и да се радува за РК Вардар,исти случај е и со ФК,ама пошто не сме крем на европски фудбал не е ист случајот.
Ја навивам за сите македонски клубови во Европа,па и за Шкендија,ама на прво место ми е Вардар.[DOUBLEPOST=1500233154][/DOUBLEPOST]
Баш македонец ќе го прави горд успех на Шкендија.Јас сум македонец и секој успех на спортски план ме прави горд.
А ти што си сељаче,искомплексирано и глупо тоа си е твоја работа.
Се враќа Розенберг и уште еден у одбрана, какво време какви бакрачи.Квотата на Малме за реваншот првично беше во просек околу 2.30 , сега е 1.95. Веројатно голем удел во ова има наглата промена на температурата, нешто што им оди во полза на гостите.