Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
стримов ќе го отвори можеби утре..

А да му текне некој,шо е на стадион,нека извади смартфон у рака и пренос дирекно од само место.Устрим,Јутуб .....Наместо да чекаме. Ќе платиме за сметка ајде:D

Значи ваков срам да се деси да нема пренос на ваков натпревар, не ми се верува...Се чудиме зашто сме на 150то место на ранг листа после.

Доказ за какво племе сме, не сме ние држава... па сите имале пренос на јавниот портал , ние имаме и приватна телевизија што дури пишува во програма дека во моментов оди преносот ама си имаат српска серија ...

Се игра со Динамо Загреб , стадионот 20 000 очекува, а на тв немаме кај да гледаме како да сме 75та а не 2016та. :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Одма ги почастив со еден коментар, и ич кур не ме боли што е причината за ваквиот срам. Све им ебам неспособно у сред пичка.
68c2282ee7c84ca393759c74cd0e66c3.png

Без нервоза момци и нема многу да пропуштите ако не гледате . Сергеј барал ГРДНА пара за тв права ама несакам ни да ја спомнам цифрата , тоа ме асоцира само на БЕТ :D и господинот Мамич ... така да , само опуштено завршена е утакмицата пред да почне.

Без нервоза момци и нема многу да пропуштите ако не гледате . Сергеј барал ГРДНА пара за тв права ама несакам ни да ја спомнам цифрата , тоа ме асоцира само на БЕТ :D и господинот Мамич ... така да , само опуштено завршена е утакмицата пред да почне.
Која е цифрата што ја барал Самс?

Ајде де бе ,некој стрим нека праи со мобилен од Градски.!! Пушти апликација де,фејсбукот остави за 2 часа после:D

Види ги паклена кухиња даваат сеа... Леле како би фрлил бомба у Алфа телевизија сега ауу.уууууууу
Па како ќе се правдаат бе овие гомна???? КАКО??? Најавуваа преноси, се маваа у гради и на крај се усраа. Да цркнат.

Автогол Мијушковиќ..

lelle kolku malce komiti ima, rezili ccccc.So dinamo zagreb utakmica i vakvi rezili ni prenos ni full stadion so malce navivaci...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom