Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
http://fkvardar.mk/vesti/apel-do-navivachite

Повторуваме и апелираме до сите наши симпатизери билетите да ги купат навреме, со цел да се избегнат турканици и нервози пред билетарницата, која в недела ќе работи од 11.30 до 13.15 часот.

Глупости... Ја што сум до 1 на работа ќе треба да летам за да стигнам карта да си купам :tapp:

http://fkvardar.mk/vesti/apel-do-navivachite

Повторуваме и апелираме до сите наши симпатизери билетите да ги купат навреме, со цел да се избегнат турканици и нервози пред билетарницата, која в недела ќе работи од 11.30 до 13.15 часот.

Глупости... Ја што сум до 1 на работа ќе треба да летам за да стигнам карта да си купам :tapp:
Ke se teleportiras. :)

Не многу интересно прво полувреме, со многу прекини и по некоја шанса на двете страни.
Како може еден слободен удар да не знаат да изведат. Од четири удари само еднаш топката отиде во рамките од голот. Срамота. Дарко пак си игра курот на средина. Загуби неколку топки по кои што можевме да бидеме казнети. Во глобала играме добро но може и мора многу подобро. Брдаровски игра одлично, имаше и неколку добри пробиви по линија.
Малце е хендикеп тоа што уште во прво направивме две измени, се надевам нема уште некој да се повреди.
Во второ мора појако. Ајде викни посилноооо, јас те ебам шкендијооооо

Добро бе толку ли е скапо да го средат стримингот? Се осеќам како да гледам снимка стара 30 години.

Немој.. ќе дојде Кумплуг ќе вика дека не е дрво нашите не знаат да го играат :D

Јас не знам што се чудите на резултатов.. традиција е тапа утакмица на малце пополн Градски.

Џабе и пресинг, и посед кога напред нема кој да даде гол. Штета е за ваков тим напред да го има Фичо во ваква форма.

Велковски жива катастрофа, не само оваа утакмица, наназад сите утакмици игра лошо, само сега и во живо се уверив. Погрешни пасови, го влече топка и остава дупка меѓу одбраната и средниот ред, лошо, многу лошо... После него Дашјан, каква дегресија има човеков во играта тоа е чудо, заедно со Велковски крш беа денеска на терен.

Љамче кога влезе ја живна играта, колку толку се обидуваше да влече напред топка а не да ја враќа до штоперите, башка од него беше изведен слободниот по пречката.

Седлоски добро ја поставил играта, не е и негова вина што го има Фичо, освен што ја направи третата измена во 50та минута, али Велковски мораше да излезе...

Каква измена направи Седлоски, дебил. 2 принудни измени во прво полувреме, прави измена во 50та минута. Кога се повреди Глигоров и кога го удрија на Пачовски се здрви таму на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom