Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е овој Горан Наумовски од младинска школа или???

Викаат дека е дете на Вардар, јас го памтам по тоа дека играше во Македонија ЃП младинци и даде 4 гола на едно финале што го освои Македонија на Градски исто така младинци

Ако дојдат Христов и Шакири нема да биде гола водата :smir:

Кај ви е голманот Пачовски а иначе Артим Шаќири доаѓа во Вардар?:smir:

pacovski otide u belgija mislam u bersot toj timot tka se vikase kaj sto igrase igor mitrevski

Ако дојдат Христов и Шакири нема да биде гола водата :smir:

И двајцата се доста стари и се многу далеку од најдобра форма, затоа и би дошле во Вардар, ако беа во форма ќе останеа во странство. Иначе би сакал да дојдат, тоа ќе биде добро за тимот, за мотивација, за младите фудбалери ќе биде добро да играат покрај двајца легендарни репрезентативци.
Но, како што тргнала работава, Вардар и оваа сезона ќе се мачи, се додека стабилен спонзор не го земе клубот, тешко дека ќе има напредок.
Веќе многу години наназад не се знае кој пие кој плаќа, а ние се надеваме дека конечно ќе прекине тоа и Вардар ќе се врати таму каде што припаѓа, ама никако да дојде тој момент.

Inace ovaa godina ke bideme sosema solidni ali titulata e daaaaaaaaleku. Aliu sto e bolje od toa sto povtorno se srekavame so sloga:)
A za sampion prognoziram na Metalurg, i mislam deka ke dominira dolgi godini
main.php
main.php
main.php
main.php

Извинете што се убацувам......како мислиш ти Гоодман не е верна навивачка група......кој ти докажал дека не е верна.
Навиваме за клуб кој нема историја.....хммм...вака сега ти навиваш за Вардар дека имал освоено нешто значајно или од што го сакаш клубот....
Одговори на ова,па после ке дебатираме.:smir:
Нека ти каже P-S-G зашто е тоа така.
Јас навивам за Вардар заради едното и заради другото. Првите натпревари на кој сум бил беа на моја 4 годишна возраст и тоа со ФК Вардар. За тој клуб навивале и мојот дедо и мојот татко, а највероватно и твојот татко или дедо навивале за Вардар, секако ако биле ориентирани во фудбалот како тебе.
Инаку сум бил (не сум навивал) и на други натпревари како на пример кога играше Слога Југомагнат во куповите, сум бил кога играше Работнички во куповите, сум бил да го гледам и Македонија ЃП (јас будала) кога играа со бугарите. Но, во ниеден од овие клубови не ми се јавило потреба да ги сакам, толку колку што го сакам ФК Вардар.

Извинете што се убацувам......како мислиш ти Гоодман не е верна навивачка група......кој ти докажал дека не е верна.
Навиваме за клуб кој нема историја.....хммм...вака сега ти навиваш за Вардар дека имал освоено нешто значајно или од што го сакаш клубот....
Одговори на ова,па после ке дебатираме.:smir:
Nabroj mi na kolku gostuvanja bevte ovaa godina. Vernosta ne se pokazuva samo na svoj teren

Нека ти каже P-S-G зашто е тоа така.
Јас навивам за Вардар заради едното и заради другото. Првите натпревари на кој сум бил беа на моја 4 годишна возраст и тоа со ФК Вардар. За тој клуб навивале и мојот дедо и мојот татко, а највероватно и твојот татко или дедо навивале за Вардар, секако ако биле ориентирани во фудбалот како тебе.
Инаку сум бил (не сум навивал) и на други натпревари како на пример кога играше Слога Југомагнат во куповите, сум бил кога играше Работнички во куповите, сум бил да го гледам и Македонија ЃП (јас будала) кога играа со бугарите. Но, во ниеден од овие клубови не ми се јавило потреба да ги сакам, толку колку што го сакам ФК Вардар.

Епа брат и ние навиваме за Македонија Ѓорче Петров заради едното и другото...го сакаме клубот иако нема толкава историја,играл во втора лига,играл во општински лиги и се тоа.Ние сепак го сакаме.
Јас за Македонија Ѓорче Петров идам уште од копиљ шо се вика,идам секаде и и ги бодрам со цело срце.
Не знам за татко ти и дедо ти за кој навивале,ОКК е тоа што навивале за Вардар сепак бил единствен тим од Македонија во југословенска лига,нормално е што пола Македонија навивала за Вардар.Но,времињата се менуваат,знаеш и сам дека е тоа така.
Сум бил и јас значи на други утакмици,но само како семкар,ништо повеке,сум седел на страна и сум гледал мирно утакмица како и секој неутрален гледач.

Кажи што е фрката со ПСЖ,ме интересира,да не се навракам назад,има многу за читање....

Nabroj mi na kolku gostuvanja bevte ovaa godina. Vernosta ne se pokazuva samo na svoj teren

Ајде и тебе да ти кажам,бевме на сите гостувања....во Автокоманда,кај вас,во Куманово,Кратово,Кичево,Прилеп,единствено не отидовме во Битола.

Ni pomina banot za temata. Aj malku da pisuvame nesto sto e pofudbalski. Ima li nekoja nova fudbalska vest osven pobedata protiv Zlatiborac so 1:4

Ni pomina banot za temata. Aj malku da pisuvame nesto sto e pofudbalski. Ima li nekoja nova fudbalska vest osven pobedata protiv Zlatiborac so 1:4
Нов играч е Перица Василевски од Цементара, а утре играме пријателска против Борац од Чачак.
Иначе Едон Јашаревиќ поради конфликт со тренерот е вратен од Златибор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom