Rossonero95
Womens From Your City - Anonymous Adult Dating - N
Ш-иптар си е Ш-иптар бе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И што ако тепале во баражот? Директива во втора лига?
Има примери на клубови кои од овие неофицијалниве лиги директно во прва лига влегле 

[DOUBLEPOST=1403793656][/DOUBLEPOST]
И вториот Бразилец е играч од средината (барем според некои сајтови што ги пребарував).Абе овој Фабризио според клипчето и не е лош, башка таму се гледа дека има настапи во прва лига Бразил, играл за Паулиста ама тоа е веројатно пред 2 години, а после тоа што како не се знае. Бил и на позајмица пола сезона во Лозана, Швајцарија каде постигнал гол на дебито против Нион во првенство. Може да искочи добар овој за кај нас, а другиот по клипчето а и описот на СпортМедиа игра лев бек така да не ни треба, ги имаме Љамчевски и Глишиќ. Според Лико на фејсбук, договорен е вториот Ерменец, тоа би бил Дашјан (мислам вака беше), играч од средниот ред, мислам дека би бил добро засилување овој.
Каква реакција ќе имаат само неговите дома кога ќе им каже, еј доста беше играње за гајба пиво, заминав во Македонија да играм за Вардар 

.Сега читам кој к_р играчи ви носат не ми е јасно,значи најозбилен сум уште еднаш...да не случајно го имате земено од Рк Пелистер тој шо ги носеше странците
Нешто не ми штима и кај вас.Истиот газда во РК Вардар и мажи и жени скоро трансфер да нема промашено, а во Фк циркузи
изгледа според мене уште не се дорасчистени работите т.е. имате уште волци
.Добро бе русинот го зеде клубот или не?Мене не ми е јасно.Сега читам кој к_р играчи ви носат не ми е јасно,значи најозбилен сум уште еднаш...да не случајно го имате земено од Рк Пелистер тој шо ги носеше странците
Нешто не ми штима и кај вас.Истиот газда во РК Вардар и мажи и жени скоро трансфер да нема промашено, а во Фк циркузи
изгледа според мене уште не се дорасчистени работите т.е. имате уште волци
.
[DOUBLEPOST=1403843073][/DOUBLEPOST]
Хахха нема шанси бе, па ние немаме 100 милиона буџет па да може да вака да фунцкионираме со плус 10 тима у стрнаство. Не сме ние Ајакс.
Може приемр да се договоратр со овие клубови и да им понудат логистика од тука и тренерска подршка да пратат Вардар тренери од тука да ги тренираат децата, а буџет да си прават самите тие со подршка од некој нашинци таму. И приемр за скеој изваден играч кој од Вардар ќе се продаде да добиваат 30-40% од трансферот. Има начини ама само теба да се сака и може да се успее во идеава, ама за жал овие сеа што се ни имаат капацитет а ни сакаат да направат вакво нешто.
[DOUBLEPOST=1403866519][/DOUBLEPOST]Го глеав фабрицио на клипот... тромав надежен дриблер ( читај: надежен ) себичњак со очаен шут, ама не се штеди да се проба у секоја ситуација кад тад ке го нацентрира шутот