Ш-иптар си е Ш-иптар бе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вториот Бразилец е играч од средината (барем според некои сајтови што ги пребарував).Абе овој Фабризио според клипчето и не е лош, башка таму се гледа дека има настапи во прва лига Бразил, играл за Паулиста ама тоа е веројатно пред 2 години, а после тоа што како не се знае. Бил и на позајмица пола сезона во Лозана, Швајцарија каде постигнал гол на дебито против Нион во првенство. Може да искочи добар овој за кај нас, а другиот по клипчето а и описот на СпортМедиа игра лев бек така да не ни треба, ги имаме Љамчевски и Глишиќ. Според Лико на фејсбук, договорен е вториот Ерменец, тоа би бил Дашјан (мислам вака беше), играч од средниот ред, мислам дека би бил добро засилување овој.
Добро бе русинот го зеде клубот или не?Мене не ми е јасно.Сега читам кој к_р играчи ви носат не ми е јасно,значи најозбилен сум уште еднаш...да не случајно го имате земено од Рк Пелистер тој шо ги носеше странците
Нешто не ми штима и кај вас.Истиот газда во РК Вардар и мажи и жени скоро трансфер да нема промашено, а во Фк циркузи
изгледа според мене уште не се дорасчистени работите т.е. имате уште волци
.
Хахха нема шанси бе, па ние немаме 100 милиона буџет па да може да вака да фунцкионираме со плус 10 тима у стрнаство. Не сме ние Ајакс.
Може приемр да се договоратр со овие клубови и да им понудат логистика од тука и тренерска подршка да пратат Вардар тренери од тука да ги тренираат децата, а буџет да си прават самите тие со подршка од некој нашинци таму. И приемр за скеој изваден играч кој од Вардар ќе се продаде да добиваат 30-40% од трансферот. Има начини ама само теба да се сака и може да се успее во идеава, ама за жал овие сеа што се ни имаат капацитет а ни сакаат да направат вакво нешто.