Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за Комити, прекрасна атмосфера(y)
Највише ми се допадна кога ечеше Гостивар е македонски град:vozbud::cuc:

(ФОТО ЕКИПА.МК) На овој меч се случил мал инцидент,албанските пички во немоќ да се соочат во лице,на нивни стил,мавале со камења кон КОМИТИТЕ. Гостивар - ВАРДАР 0 : 2

Darko NaumcheskyZiveam odma do stadionot vo Gostivar, celo maalo echeshe : Gostivar e Makedonski grad, sekoja cest za Komitite!
36 минути · Изменет · Ми се допаѓа · 21

Гоце Д."Пред крајот на дуелот имало провокации, но од домашните навивачи, кои пееле националистички песни и запалиле шал на Вардар, но на тоа не реагирала полицијата"
34 минути · Ми се допаѓа

Ако некој најде уште нешто што се случувало поточно нека прати, јас ова најдов

Имаше форумски преставници ќе пренесат импресии подоцна :)
Се коваше гостувањево некое време, вчера чекав инфо цел ден и кога изгубив надеж си закажав некоја работа за денес. Вечерта кога дознав уште покриво ми беше...

Бевме каменувани од надвор ама среќа некој ги виде зелките кпга се спремаа па успеавме да се засолниме :)
Пред крајот на утакмицата на спритивната требина се појавија некои деца и скандираа учк, комитски пички и запалија некој црвено црн шал.

Повеќе ќе пишам утре сега неможам.

Znaci vaka,, TOP gostovanje i po pat i na tribina i za nazad :D Vlegovme na poluvreme nenajaveni, tamo obezbeduvanje se zbunija koa dojdovme i odma se rastrcaa nataka navaka :D pa vlegovme od druga vrata sprotivnata tribina normalno inace ke imase smeski :D

Se peese celo vreme, odednas edni nasi imase edno dupce kaj dzidot ni davaa neso pa dojdoa so nas na tribina deckive od gostivar, no ne izvestija deka ima 4-5 dusi so ke frlaat so kamenja, i za 5 sekundi ete gi kamenjata no neuspesno poso izreagiravme prisebno i se zalepivme za ogradata. U globala nisto seriozno. Na kraj koa peevme za Vardar piocnaa indijancive so nacionalistcki pesni i zapalija sal na vardar od pazarce. toa bese se u globala :D

Супер гостување, од Скопје трганвме нешо повеќе од 40 души, и плус ни се приклучија дечки од Гостивар после 5-6 минути од коа почнавме со песна.
Дури и за 45 минути ни наплатија 100 ден карта, а коа стгинавме пуштаа луѓе без пари да влезат.
Ја изненадивме и брклата па не испратила коридон специјалци а и не наредила да ни бараат лични карти очекувајќи дека нема да идеме, па така и без лични карти да ни барат влеговме и со тоа докажавме дека наемрно ни се бараат лични карти вез никаква причина и тоа потпомогнати од управата која намерно ги прогласува сите натпревари дома од висок ризик.
@Коњаникот Сабја Димитар Иванов е млад 19 год, дојден е зимово од Металург, многу добар играч, им беше капитен на младинците на Металург и од оваа сезона го промовираа во прв тим.
Димитар Јаневски исто така дојде зимово само не знам за него од кој клуб, ако не грешам Работнички ама не сум 100% сигурен.[DOUBLEPOST=1396731234][/DOUBLEPOST]
1604733_861030817244483_1274297830_n.jpg

Дошол по повредата на Илчо, затоа и се чудиме од кај искочи детево.

Последно уредено:
Denes Osa go vidov u teretana, dojdoa posle Bojovic i mislam Temelkov deka bese :D No sto bara Osa tuka? :D[DOUBLEPOST=1396879127][/DOUBLEPOST]Denes Osa go vidov u teretana, dojdoa posle Bojovic i mislam Temelkov deka bese :D No sto bara Osa tuka? :D

За мвр, ебр, управа и останатите гнасни курви :)
10013976_628350240581991_14123519_n.jpg

Denes Osa go vidov u teretana, dojdoa posle Bojovic i mislam Temelkov deka bese :D No sto bara Osa tuka? :D[DOUBLEPOST=1396879127][/DOUBLEPOST]Denes Osa go vidov u teretana, dojdoa posle Bojovic i mislam Temelkov deka bese :D No sto bara Osa tuka? :D

Оса го видов и јас на натпреварот помеѓу Ѓорче и Турново таму беше и предходниот тренер на вардар незнам име како беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom