Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Или може уште од сега сакаат да ги вржат, зошто летоска после светско ќе биде калакурница на трансфер пазарот :D

Ваљда не се до толку отидени у паметот да не ги знаат правилата. Пак Хаџиевски е таму, мада и он почна да ме разочарува

Али па зашто би ги носеле сега на проба ако не можат да добијат право на настап :confused:
За во 2015та ко ќе ви го сменат тренерот :D

Јас мислам дека можи ако биле како слободни играчи.

Или може уште од сега сакаат да ги вржат, зошто летоска после светско ќе биде калакурница на трансфер пазарот :D

Ваљда не се до толку отидени у паметот да не ги знаат правилата. Пак Хаџиевски е таму, мада и он почна да ме разочарува
И Памела Андерсон да ти команда,пак ќе си љут ... :D

Во недела нашиот Вардар го игра шесттиот дуел од втората полусезона во Првата Македонска Лига. Како што сите знаеме Вардар оствари само една победа во предходните пет дуели, и тоа токму против нашиот следен противник, Напредок од Кичево. Слабите игри на Вардарци додатно треба да не мотивираат за помасовно присуство и поголема поддршка. Овој натпревар можеби е последниот воз за останување во игра за шампионската титула. Да им помогнеме на играчите да стигнат до втората победа оваа полусезона и да им покажеме на душманите дека не се предаваме. Собирање во 14.00 часот на фонтана. Карта : 50 денари.
УШТЕ Е ВРЕМЕ КОМИТСКО !

Не можат странци да потпишуваат, само наши што се без клуб. Може за на летоска ги спремаат, мада чим се без клуб јасно е што фудбалери се сигруно левел Трниниќ.

1382456503638.jpg
#хехе

Лани во истиов период некој американец имаше на проба. Ништо да не ве чуди.

Можда прашањето не е за овде, извинете, но се утепав барајќи и не ја најдов. Се работи за ова слика со Комити на Скопско Кале.

137975667277046oh1f5dqb7.jpg

Дали еден од вас може да ми ја прати сликата без фотошоп или слично? Многу би бил благодарен.

А па јакото засилување Иван Класниќ. Повреден е од кога знам за мене, ќе дојде со поголем мев од Илчо и Мојсо заедно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom