Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па играше таму ама не знам зашто се враќа. Иначе не е лош играше во Вардар лани

Работнички сакале и него да го соберат.
А лев бек е или десен?

а со Христов бе шо се деси?? Он нели и официјално потпиша за вардар.....

Христов сеуште не потпишал за Вардар, а и не се ни знае дали ќе потпише.Имаш и во Нова Македонија потврда за тоа.

А тоа сликата во Нова Македонија каде што става потпис на договор и дека почна со говори во јавноста за како е пречекан во Вардар и моменталната ситуација?

... Тешко остварлив, според информациите, сега исто така поради ревидираниот буџет е и ангажманот на најдобриот репрезентативен стрелец Ѓорѓи Христов.

ова е извадок од денешен Македонски Спорт

А Трифун па се занесува, како мало дете. Еднаш сакам еднаш нејкам. Глупости.
Кога веке видовме како го води клубот, кога не им се допадна на никој, и новите газди видовме какви пари ке вложуваат, треба да го остави, а не да ми се лигави тука

ццццццццццц леле бе колку се нервирам како не ми се фограби тој трифун костовски пред мене да му го кажам вицот педер комунјарски само зна крадење мисли еј а не ми е ни јасно што сака да докаже со ова што? Ај ако дојдесе новиот можеби ќе направеше некој трансвер и слично можеби ќе дојдеше до уефа ама ова сега ПРЕТЕРИЗАМ па дури поставува и услови .Незнам како може да се иде портив се што е убаво во оваа земја против се што може да донесе успех вака не ја бива ова е само за на бесилка на сред плоштад!

Абе вистина л ие воа бе еееј!!!

Не се потребни т.н навивачи за кои треба да се плаќа
Видно револтиран е актуелниот финансиер на "црвено-црните" од односот на т.н искрени навивачи на Вардар.
"Во никој случај не може да ги амнестирам навивачите за целата ситуација во која се најде клубот. Такви навивачи кои напаѓаат сопствени фудбалери на клубот не му се потребни. Јас изминатиов период дознав дека навивачите добиваат одреден финансиски надомест. Па, добро кажете ми еден пример во светот каде навивачите добиваат пари за да навиваат за својот клуб, па на крајот уште, како што беше тоа случај низ есенскиот дел, уште навиваат и против клубот и кога има водство. Тоа сигурно нема да биде случај во иднина доколку останам по јуни во клубот", вели Костовски.

http://www.sport.com.mk/?ItemID=3E00F07FE14D414DBBB71552F9B3D790

Абе вистина л ие воа бе еееј!!!

Не се потребни т.н навивачи за кои треба да се плаќа
Видно револтиран е актуелниот финансиер на "црвено-црните" од односот на т.н искрени навивачи на Вардар.
"Во никој случај не може да ги амнестирам навивачите за целата ситуација во која се најде клубот. Такви навивачи кои напаѓаат сопствени фудбалери на клубот не му се потребни. Јас изминатиов период дознав дека навивачите добиваат одреден финансиски надомест. Па, добро кажете ми еден пример во светот каде навивачите добиваат пари за да навиваат за својот клуб, па на крајот уште, како што беше тоа случај низ есенскиот дел, уште навиваат и против клубот и кога има водство. Тоа сигурно нема да биде случај во иднина доколку останам по јуни во клубот", вели Костовски.

http://www.sport.com.mk/?ItemID=3E00F07FE14D414DBBB71552F9B3D790

Вистина е бе бацко вчера јавно на прес конференција Трипко кажа се од а до ш ги исплука сите од комити до метлари во Вардар што се постави услови и си замина сварно е подло што го праве со нашиот најтрофеен клуб ако не навивам за Вардар али ова што го прае тој е срамота:nenene:

Абе мамицата во газот :tapp: вика новиот финансиер не ми е сериозен :tapp::tapp: а он е сериозен што како мало дете кога сака,несака,сака,несака играчка...ало Вардар е религија бе мајмун еден тегларски...
...и ве молам он е сериозен а ги нема исплатено фудбалерите од Ноември,па сака резултати...па нема...аха како не се најде нешто да го утепа на лице место!

По се изгледа спасот ви е во Трифун Костовски, жално но вистинито.:tapp:

По се изгледа спасот ви е во Трифун Костовски, жално но вистинито.:tapp:
Кој е тој спас...нема фудбалери сите ги продаде,нема подготовки никој неможе 60 минути да истрча,нема плати...незнам кај е тука спасот :toe: или да се избегне бараж ќе се игра на пролет?

Спасот е во Трифун во тоа што ке ги спаси од тотален распад т.е останување без играчи и спонзор.
Според ова што се зборува ќе се борат за средината на табелата и да избегнат бараж.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom