Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ЗНАЧИ НЕМА ИДНИНА ВЕКЕ ОВОЈ ВАРДАР,ПРЕД НЕКОЈ ДЕН СЕ ЗБОРЕШЕ ДЕКА ТРИФУН КЕ ОСТАНЕЛ ВО ВАРДАР СО НАМАЛЕН БУЏЕТ....ЗНАЧИ КЕ ВЕ ДОПРОПАДНЕ ТОЈ ВАС СПАСИТЕЛ КАКО ШТО ГО НАРЕКУВАВТЕ,НЕМА ДА БИДЕ ИНТЕРЕСНО ПРВЕНСТВОВО ВЕКЕ.
П.С ВАЈС МОЖНО Е ДА ДОЈДЕ ВО ЃОРЧЕ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Не се секирај Вардар ќе се врати појак и поголем од кога и да е...ќе помине и трифун и секој како него но навивачите знаат и паметат!!!

ехххх бе тој педер трифун како не гледа само што направи од вардар.....море само бесилка за него ништо друго да му се скратат маките инака вака како тргнал ќе го уништи на вардар за кратко време

Најсреќен би бил кога на вести ќе слушнам дека извршиле атентат над пејачот пластичен. Зошто е толку расипан и го навлекува гневот на навивачите. Предчувствувам дека ќе го јаде само не знам на каков начин.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ КЕ СЕ ВРАТИ НЕКОГАШ ВАРДАР ПОЈАК И ПОГОЛЕМ ПОСЛЕ ОВАА КРИЗА,ВЕ ЗАКОПА ТРИФУН НА СРЕД ТЕРЕН.ЗАТОА КОГА КЕ СЕ ВРАТИТЕ КАЖЕТЕ МИ.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

НЕ ЗНАМ ДАЛИ КЕ СЕ ВРАТИ НЕКОГАШ ВАРДАР ПОЈАК И ПОГОЛЕМ ПОСЛЕ ОВАА КРИЗА,ВЕ ЗАКОПА ТРИФУН НА СРЕД ТЕРЕН.ЗАТОА КОГА КЕ СЕ ВРАТИТЕ КАЖЕТЕ МИ.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Мореее, те банираа од Фан Клуб: Звезда, ама очигледно треба од цел форум да те банираат, само јадеш бурек по темиве!

Абе бате една титула немате а веќе го направи твојот тим Барселона :tapp: почекај и ние се јачавме по 4-5 кола па не тресна тоа од земја...рецесија е и вие ќе ја осетите :baeh:

Хухухахахауауауахахауаухахахуауауаха. :tapp: Дали е точен муабетот шо ми го кажа другарче едно мое од Ѓорче, дека си го дркал на машки? И си идел на стадион само за да гледаш згодни мажи. Не се срами да кажеш дека си педер, не е тоа страшно ако го примаш од позади. Имаш дечко у екипата на МЃП? А голташ? :pusk:

Не провоцирај, ќе ти биде вратено без исклучок, особено на оваа тема. Знам за тебе работи што ни мајка ти не ги знае :wink:

НЕ БЕ ДРУЖЕ БОБИ4Е САМО КАЖУВАМ КАКО СТОЈАТ РАБОТИВЕ,ИЗВИНЕТЕ АКО ВЕ НАВРЕДИВ.ЕДНО ГОЛЕМО ИЗВИНИ:smir::smir::smir:

НЕ БЕ ДРУЖЕ БОБИ4Е САМО КАЖУВАМ КАКО СТОЈАТ РАБОТИВЕ,ИЗВИНЕТЕ АКО ВЕ НАВРЕДИВ.ЕДНО ГОЛЕМО ИЗВИНИ:smir::smir::smir:

Абе ти кажуваш кажуваш, на секоја тема им префрлаш на луѓево...Нема тема кај што не провоцираш! Дај олабави малце, добро ти кажаа, имате уште да јадете да ги стигнете Вардар (не сфаќај дека сум против вас, сеедно ми е кој ќе земе Македонска лига (ако е заслужено), си ја зборувам вистината).

Најнови засилувања најверојатно ќе бидат Илјами Халими и Борче Ристевски

Нов капитен е Никола Глигоров,а заменик капитен е Бобан Јанчевски

Екипичево ни се напраи испод просек, ко од северно полошки регион. Јбг ваљда од лето ќе дојдат подобри времиња сега ќе ќутиме и ќе голтаме.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom