Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене не изгледаше дека е местена,можеби грешам,но тоа е мое мислење. Околу натпреварот нема што да се каже бидејки беше мизерен..Освен головите и пеналот што го утна Велкоски другото беше тапа. Јас не можам да разберам на така убав терен да се прават такви почетнички грешки во додавања. Тии србите божем засилувања тие дрва. Зборам за Петровиќ од Вардар и Јеремиќ од Работнички. Се на се слаб натпревар во кој се гледаше дека сепак Работнички како да имаше повеќе желба за победа,повеќе се трудеа.

Него остајте тоа местена или не.. Ама Вајс бе ? Која грешка му е оваа сезона ? Мислам дека он проба да му ја врати со гради на голманот?

Него остајте тоа местена или не.. Ама Вајс бе ? Која грешка му е оваа сезона ? Мислам дека он проба да му ја врати со гради на голманот?
Димитровски беше,не Вајс.

Јас рака давам дека вчерашната утакмица не беше местена. Моја претпоставка е дека беше местена Вардар-Шкендија, не Вардар-Работнички.
За мене не е изненадување победата на Работнички, сеа јес да беше преголем коефициентот за да тепа Работнички, ама ипак тоа не е доволен доказ дека била наместена утакмицата.
На тие блогери могери, турете им пепел, не се тие веродостојни извори.

И незнам што чека уште засмрдената управа, уште што треба да направи Џиџи, за да добие отказ? Гомна едни скапани, зарем не гледаат дека Џиџи појма нема што прави.
Вчера почнува со формација 3-5-2 :facepalm: Каде бе кретенчино една?
Па и кога влагаше у соблекувална, откако заврши уткамицата, па и се поврати назад на еден од Стара Гарда, ко демек кој ме пцуе, уште има и образ да дигне глава :tapp:
Абе за Џиџи само бесилка, да пати копилето.
Па и тоа педерчето Дино Најдовски, даде гол и дојде да провоцира накај Јужна, ахх бе мрсулко еден, до вчера што се вика у Вардар играше, со 16-17 години беше у прв состав, сеа ќе провоцираш. Не е свесен дека низ град ноџињата може да му се крцнат.
Ти давај рака, ама ја давам глава дека беше штелана. Доволно е да се погледнат последните неколку минути и се е јасно. Прво оној трагикомично исцениран пенал, па откако тоа не успеа, Бојовиќ од нигде никаде исфрла во корнер и на тој корнер пиченчето Дино оставен сам на два метра од гол. Фалеше уште Дади да се тргне од гол. Не заебавај, какви блогери, невидена штела беше тоа вчера!

Мирослав Вајс likes Спортска обложувалница Аристократ . Ме разбираш :)

Коа сме кај местење. Еден поранешен играч во ПМФЛ1 ми има кажувано дека најчесто кога требало да се пушти некој гол, тоа се случувало преку нафрлени топки. Токму голот на најдовски беше таков. Сомнително е ова...

Ти давај рака, ама ја давам глава дека беше штелана. Доволно е да се погледнат последните неколку минути и се е јасно. Прво оној трагикомично исцениран пенал, па откако тоа не успеа, Бојовиќ од нигде никаде исфрла во корнер и на тој корнер пиченчето Дино оставен сам на два метра од гол. Фалеше уште Дади да се тргне од гол. Не заебавај, какви блогери, невидена штела беше тоа вчера!
А што би била поентата на местената утакмица? :)
Пари? :)

Мислиш дека Џиџи би дозволил такво нешто, баш кога му гори под нозе?

А што би била поентата на местената утакмица? :)
Пари? :)

Мислиш дека Џиџи би дозволил такво нешто, баш кога му гори под нозе?
Ти го читаат постов заедно со Коце и се смеат :)

Andik Vermansyah[1] (born 23 November 1991 in Jember, Indonesia) is an Indonesian footballer, who currently plays for Persebaya Surabaya in the Indonesian Premier League.[2] He has a playing style that is similar to Lionel Messi.[3] The attacking midfielder is considered one of the greatest talents in football in Indonesia. He is considered as one of ten Asian players to watch in 2012 by ESPN Soccernet.[4]

Знаат нашиве што да бараат нема трте мрте :D
Не знам само како Индонезијциве дошле до таа вест дека Вардар ќе го купувал овој :pos:
http://bola.liputan6.com/read/553077/andik-vermansyah-diincar-klub-asal-makedonia
Еве ја веста :pos:

Andik Vermansyah[1] (born 23 November 1991 in Jember, Indonesia) is an Indonesian footballer, who currently plays for Persebaya Surabaya in the Indonesian Premier League.[2] He has a playing style that is similar to Lionel Messi.[3] The attacking midfielder is considered one of the greatest talents in football in Indonesia. He is considered as one of ten Asian players to watch in 2012 by ESPN Soccernet.[4]

Знаат нашиве што да бараат нема трте мрте :D
Не знам само како Индонезијциве дошле до таа вест дека Вардар ќе го купувал овој :pos:
http://bola.liputan6.com/read/553077/andik-vermansyah-diincar-klub-asal-makedonia
Еве ја веста :pos:

Нека не се заебаваат бе, прво Кофи, сега овој, терористички напад ќе ни направат бе :icon_mrgr:

Според мене не изгледаше дека е местена,можеби грешам,но тоа е мое мислење. Околу натпреварот нема што да се каже бидејки беше мизерен..Освен головите и пеналот што го утна Велкоски другото беше тапа. Јас не можам да разберам на така убав терен да се прават такви почетнички грешки во додавања. Тии србите божем засилувања тие дрва. Зборам за Петровиќ од Вардар и Јеремиќ од Работнички. Се на се слаб натпревар во кој се гледаше дека сепак Работнички како да имаше повеќе желба за победа,повеќе се трудеа.
Кој ви е тој вториот централен дефанзивец... не Дино тој другиот? Се уби од мавање какви стартови имаше ни жолт мислам не доби

Имаше еден старт што судијата дозволи предност и цела јужна се чудеше после завршувањето на акцијата како судијата не ни му објасни како стојат работите.

П.С Го гледавте пресот на Џиџи? :facepalm: БРУКА. Вика да не го коментирам судењето ... тука пола минута фрла камења по судиите... завршува со ама јас нејќам да коментирам :facepalm:

Иначе според мене не беше местена... или пак нашиве ја наредиле ама Крсте Велковски нејќел овие да лапнат пари :D

Back
На врв Bottom