Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицата ќе биде јака, али што фајде кога само 300-400 луѓе ќе ја гледаат....

Џиџи ќе не носел во Европа...

29c6lhk.jpg

Ти еб*м копилето, иди лепи плакати, бркај работи по штабови, што сакаш прави еби си матер, ама иди си од Вардар :mad:

Срамота упммммм:mad::mad::mad:

Ајде Џиџииии папааааа.Од утре најверојатно ќе го гледаме Милевски.
Со кој памет го става Маневски и за 20 минути го вади бе алоооо.Убава формација имаше одбрано со Брегалница што ја смени јас незнам :facepalm:
Стјепановиќ и Стојков се изгубија како првооделенец на прв школски час.

И не е само крив Џиџи туку и играчите треба да си ја чукнат главата и да не глумат звезди.Кркаат доста пари па треба да гинете на терен бе а не да ми глумите фуфици.Па да не тепа еден Работнички што имаше 2 шанси све на све и успат утнаа пенал па треба сите до еден да се фрлите во Вардар.Ви ебам тоа ретардираните да ви ебам :mad::mad::mad:

Ете ви го Маневски звездата што го величевте пред некој ден се направил 100-кила дибек незнае да оди.Кај се повреди Георѓиев бе упм и ова со Јове со црвениве не утепа упм :mad::mad:
Што се нервирам и јас па идам да си гледам Лига на шампиони.

На Запад солидна бројка 400-500 на цел стадион околу 2000.

EVO VAM PRVA DOJAVA KOJU DAJEMO DZABA.DA SVIMA DOKAZEMO DA SMO PRAVI I OZBILJNI LJUDI.
DACEMO VISE OD 15 DOJAVA DZABA.
**************MAKEDONIJA: First League*************
************Vardar - Rabotnicki*************
*************03.04.2013 19:00***************
**********TIP [2] KVOTA JE 7.00******************
PROLAZ JE 100%.

Џиџи мајмуне марш надвор од Вардар племето партиско да ти го ебам !!!
Апсолутно ништо не изиграа нашиве. Не можам да го препознаам тимот што у прва полусезона по 5 комада им даваше на противниците на градски. Катастрофа....

Taka e toa koga na pederski nacin go smeni Bobi.Gospod gleda.Samo sto e zalno za site navivaci na Vardar.

Пред наши очи се местат утакмици, нас цеф не не боли, ништо не се превземa..ахх...

Ја видовте сликата ваљда што кружи по интернет, со наводната местенка? Па и во 90-та минута, сомнително.
Очигледно некој си игра со клубот, го ставија Џиџи да им биде марионета, ако не е и тој клошарот замешан во матниве води.
Пак ќе го уништат клубот, колку толку барем за во наша лига пркна.

Ја видовте сликата ваљда што кружи по интернет, со наводната местенка? Па и во 90-та минута, сомнително.
Очигледно некој си игра со клубот, го ставија Џиџи да им биде марионета, ако не е и тој клошарот замешан во матниве води.
Пак ќе го уништат клубот, колку толку барем за во наша лига пркна.

Ne sakam da vi se mesam, no za zal taka e kaj nas. Ke pravat bum, sampionska titula, LS kvalifikacii ova ona za na krajot da prodolzat po stariot avaz. Nikogo ne go boli za klubovite osven fanovite, onie sto rakovodaat ne go pravat toa radi ljubov nego cist interes i toa interes na smetka na unistuvanje na eden klub

Мислам дека Џиџи и целата раководна структура стекна доволно добро искуство за да го води фудбалскиот тим во рамките на КПД Идризово. Со среќа нека им е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom