Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
јас пишав на наша тема дека не сум голем оптимист за 2рата утакмица со Работнички ама во Битола Пелистер победи без примен гол и та победа дава некоја шанса како и да е многу се надеват и посакуват на финале Пелистер-Тетекс па со та утакмица ке се роди ново ривалство во Македонскиот фудбал

Па и јас сакам филане Тетекс-Пелистер,ама само тешко изводливо ќе биде..:toe:

ДА БЕ И ЗА ОВДЕ ЗБОРЕВМО ДЕКА ЌЕ ГАЗИ ТЕТЕКС ПА ИЗИГРАЈА РЕМИ СКОПЈЕ ИМА ДОБРА ЕКИПА СО АМБИЦИЕ ДА ВЛЕЗА У 1 ЛИГА ТАКЕ ДА НЕ ЗБОРИ ПРЕДВРЕМЕ

АБЕ КАКОВ БАРАЖ ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ СО ВАКВА ЕКИПА БАРАЖ АКО ИГРАМО ЌЕ БИДЕ СРАМОТА :kesa::kesa:

Па еве ка што викаш дека со ваква “јака“ екипа нема да смо играле бараж зошто изгубивмо од пелистер, се спасуевмо со силекс и со скопје килаво изигравмо?:pipi:

Па еве ка што викаш дека со ваква “јака“ екипа нема да смо играле бараж зошто изгубивмо од пелистер, се спасуевмо со силекс и со скопје килаво изигравмо?:pipi:
сакам да кажем дека со ваква екипа е срамота да се игра бараж ама денешниве играчи курот ги боли за тетекс они са дојдени да ги зема паричињата и да замина вистински играчи што играја со срце за тетекс ги дадоја у славија пржино а другите ги чува на клупа

сакам да кажем дека со ваква екипа е срамота да се игра бараж ама денешниве играчи курот ги боли за тетекс они са дојдени да ги зема паричињата и да замина вистински играчи што играја со срце за тетекс ги дадоја у славија пржино а другите ги чува на клупа

Да, да лани се знаеше се играше со срце сега све са манекени ама ја ти кажуем онака за ова баражов дека годинава сигурно остануемо у 1 лига:pipi: за наредна година ќе има поголеми амбицие и ткн:tv:

А ти дај кажи неш како играја нашиве играчи(педери):helou:

Slabo drugar epten,jas iskreno mislev deka redena e na X,posto pobeda bez nekolku igraci igrase,dodeka Teteks bese kompleten,narocito posle prvio gol so go primija,mislev namestaljka teska,onakov gol ednostavno ne se prima,stramota za golmanot....ali vo vtoroto pocna teteks epten grubo da igra...Go povrddija Rutevski,posle i Petrovic,za so zaraboti Iseni i crven opravdanot,a i drugio gol bvz go primivte...A vie samo eden udar na gol imave vo prvoto,koga rascisti Petrovic od gol linija..se na se so vakva igra tesko ke vi bide,ako ne smenite nekoi raboti..Jas iskreno bi sakal Turnovo da igra baraz,ama ke videme

Неможев да ја гледам утакмицата иако бев у ПП денеска,у 14,30 имав бус и морав да одам:toe:Иначе како што ми кажа братучедов преку телефон Победа биле подобри у првите 25минути од прво и второ полувреме а потоа се играло ептен досаден фудбал од двете страни:toe:И да уште едно нешто било интересно на цело утакмица играчиве од Тетекс цело време делувале нервозно и за малце судијата ќе си го добиел :toe:Биле забележани и критики и караници помеѓу 4-от судија и некој од екипата од Тетекс.Толку од мене :salut:

Да, да лани се знаеше се играше со срце сега све са манекени ама ја ти кажуем онака за ова баражов дека годинава сигурно остануемо у 1 лига:pipi: за наредна година ќе има поголеми амбицие и ткн:tv:
оваја година главна амбиција беше на тетекс да го избегне баражот а да бара излез у европа преку купот па сега колку ќе го оствара тоа играчите ќе видимо

Е кј јадев "гомна" пред да почне сезонава подобро да играа тетовчаниве отколку да се купуаа играчи од страна,нив им е гајле барем знаа дека на почеток на месецот важно ќе зема плата без разлика како изиграле,барем нашиве го сакаја клубот(ипак у него пораснале) и плус ќе сакаја да се докажа(еве ви чист пример Пелистер партал прае со 90% битолчани у тимот од кој голем број млади таленти:toe:)
Ја сум сигурен дека барем Мики Атлетски или па Ико...(уште не е касно да се врата у Тетекс) ќе израсна у добри играчи.

Е кј јадев "гомна" пред да почне сезонава да играа подобро тетовчаниве отколку да се купуаа играчи од страна,нив им е гајле барем знаа дека на почеток на месецот важно ќе зема плата без разлика како изиграле,барем нашиве го сакаја клубот(ипак у него пораснале) и плус ќе сакаја да се докажа(еве ви чист пример Пелистер партал прае со 90% битолчани у тимот од кој голем број млади таленти:toe:)
Ја сум сигурен дека барем Мики Атлетски или па Ико...(уште не е касно да се врата у Тетекс) ќе израсна у добри играчи.
точно и ја тоа го мислев на почеток на сезонава џони,мики,ико башка прва постава да играа кикирик и жика тетекс би играл многу подобро него ли сеа али тоа е тоа памет у глава за наредна сезона

точно и ја тоа го мислев на почеток на сезонава џони,мики,ико башка прва постава да играа кикирик и жика тетекс би играл многу подобро него ли сеа али тоа е тоа памет у глава за наредна сезона

Па Нено и Чаплич назад... слободно може да се напрае тим за прва лига и таке не е нешто јака лигава:toe:

Па Нено и Чаплич назад... слободно може да се напрае тим за прва лига и таке не е нешто јака лигава:toe:
кажав ја овја са само дојдени да ги зема парете курот не им чуе за тетекс тим за опстанок ќе имавмо сигурно како на пример пелистер немаа скоро никое звучно име ама газа а се знае зошто зошто цел тим им е од битола и играа со срце за клубот

Стварно ова више е претеризам!!
4-5 утакмице по ред неможемо да победимо,дали до играчите или до тренерите е проблемот?!
И више редно е Кифла сам да си поднесе оставка,се губи више!!
И денеска каков гол Марко примил..:kesa::kesa:
[/url]

Ја колку што сум слушнал, Кифла си дал оставка уште по нерешениот резултат со Скопје, но Брацо со сила го вратил назад:toe:

Ја колку што сум слушнал, Кифла си дал оставка уште по нерешениот резултат со Скопје, но Брацо со сила го вратил назад:toe:

И јас нешто така слушнав но дали е тоа само колку демек има грижа на совест и достоинство. Искрено мене ми звучи на наместено сценарио

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom