Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopic:
Ne zboruvaj druze napamet koga ne znaes...Ja primaja sekade utakmicava online,a i kaj nas vo edinstvenata kaj so ima mak prvenstvo "Sporlife"...Jas ja uplativ,ali ne 1 nego X,vrzana so uste 3 drugi...

A inace i v nedela naredena e Pelister - Pobeda 1,taka da bez galje:)..
e чиста 2 :kesa:така е наместена 90%за жал и ние влеговме во шемата на хари со овај новиот спонзор и сега има врачање 3 за 3 бода за утакмицата од пред две недели кога ние тепавме со 1-0 дома и заради тоа играчите не добија премија оти била дадена од победа сега моралао да ви ја дадат вас за да не играте бараж и да сме се надевале на освојување на купот на работнички за излез во европа што занчи пишиси ја 2 недела победа и фати убај пари освен ако не додјди до некој закани од страна да не се мести има време до недела ќе види што ќе биди

Epa braco parete sto gi ulozi lanska sezon u vtora liga i godinava redno e vake preku mesteni utakmice da si gi vrati,go cuva kifla poso on mu e ka marioneta go slusa za sve, da e nekoj trener uspesen ne veruem deka ce si rizikue ugled da trenira klub kj so svaka vtora utakmica e mestena. E sea nas ni ostanue deka barem so kupot ce ne izradue braco (i toj namesten) poso jasno e ko den deka trpenieto na vojvodi e vise pri kraj pa so kupot malu da se smira strastite. Zdravje dogodina da se nadeamo na podobri rezultati:smir:
ПОСТОВ ТИ Е ПОТПОЛНО ТОЧЕН :smir::smir: СЕ СОГЛАСУЕМ СО ТЕБЕ

Видеово е нешто сјебано што нема глас или до мојов PC e ?
ПА КЈ МЕНЕ ИМА ГЛАС ИЗЛЕА ДО КОМПЈУТЕРОТ ТВОЈ Е :toe:

http://sport.com.mk/WBStorage/Files/041304.pdf
Чудно:raz:... ама ништо не се знае може ваке напраеле само за да се покрие соработката на Брацо и ФФМ:raz::toe:,гледајте и тоа дека смо се бунеле за тоа што даваа на ТВ странски утакмице за време на домашниве...сакаа изгледа појќе публика нашиве :nesum:

Утре среда, 14ти. Состанок у Амнезија 19:00.

Се врти Брацо против Харалампие или пак некое изрежирано сценарио ? Не е логично ова...
Па може и да се врти затоа што Ренова е на Идризи а Работнички на Брацо. Е сега изгледа некој договор не е изпочитуан помеѓу Идризи и Брацо а Харалампие застанал од страна на Идризи. И нешто со судиете делегирањето слушнав имало некој проблеми и тоа уште за време на паузата. Не сум сигурен за кој судии и што само тоа разбрав. ЗАради тоа можеби Брацо се врти сега:toe:

Хмм, чудно и не ми е баш за веруење, али ќе видимо . Македонски фудбал и се е можно .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom