Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги местимо ние утакмицете, туку брацо си ги мести како сака. Таке да не збори дека Тетекс ги мести.
Tigre samo nemoj da se razocaras mnogu ako Teteks ne go zeme kupot, i da izlezes so teorija deka e pusten kupot za naredna sezona da bidemo sampioni:smir:

И опет пораз. Па до когај бе мајку му до когај ? Ова ги претеруе све границе :tapp: . Или нека заиграа ка што треба манекениве или ич да не идемо на стадион, ова нема смисла, само една победа у цела втора полусезона, а имамо екипа која може да конкурира за едно од првите 6 места , ама таја екипа нема кој да га води ка што треба , на жалост .

Наредна играмо со Турново на гости, па после ни доаѓа Вардар . Мора да се добија овја две утакмице , за да избегнемо бараж .

Абе и се местат многу утакмици, а и Кифла треба да си лета. Брацо си мести за него што му одговара, а има и каде неможе да мести. Но би се запрашал доколку јас како фудбалер играм едно 5-6 утакмице каде знам дека морам да изгубам и доколку знам уште на пола сезона кој каде треба да заврши на табелата би се забрашал која ќе ми биде мотивацијата да се борам во останатите 3-4 утакмиц?

И опет пораз. Па до когај бе мајку му до когај ? Ова ги претеруе све границе :tapp: . Или нека заиграа ка што треба манекениве или ич да не идемо на стадион, ова нема смисла, само една победа у цела втора полусезона, а имамо екипа која може да конкурира за едно од првите 6 места , ама таја екипа нема кој да га води ка што треба , на жалост .

Наредна играмо со Турново на гости, па после ни доаѓа Вардар . Мора да се добија овја две утакмице , за да избегнемо бараж .
ТУРНОВО СА БЕДНИ ЌЕ МОЖЕМО ДА ГИ ТЕПАМО А ОЧЕКУЕМ ДА ГА ДОБИЕМО И ТАЈА СО ВАРДАР АКО НЕ НЕЗНАЕМ ШТО БАРАМО У 1 ВА ЛИГА :toe:

ТУРНОВО СА БЕДНИ ЌЕ МОЖЕМО ДА ГИ ТЕПАМО А ОЧЕКУЕМ ДА ГА ДОБИЕМО И ТАЈА СО ВАРДАР АКО НЕ НЕЗНАЕМ ШТО БАРАМО У 1 ВА ЛИГА :toe:

Брат и да завршимо 9 ќе играмо бараж и баражот ќе биде купен таке да оваја сезона не се чудите и ова место што го кажав да бидемо па наредна сезона може и погоре негде.
:smir:

И ја мислим дека таму ќе ги згазимо али ај да не зборимо ништо пред време:smir:
ДА БЕ И ЗА ОВДЕ ЗБОРЕВМО ДЕКА ЌЕ ГАЗИ ТЕТЕКС ПА ИЗИГРАЈА РЕМИ СКОПЈЕ ИМА ДОБРА ЕКИПА СО АМБИЦИЕ ДА ВЛЕЗА У 1 ЛИГА ТАКЕ ДА НЕ ЗБОРИ ПРЕДВРЕМЕ

Брат и да завршимо 9 ќе играмо бараж и баражот ќе биде купен таке да оваја сезона не се чудите и ова место што го кажав да бидемо па наредна сезона може и погоре негде.
:smir:
АБЕ КАКОВ БАРАЖ ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ СО ВАКВА ЕКИПА БАРАЖ АКО ИГРАМО ЌЕ БИДЕ СРАМОТА :kesa::kesa:

Многу напамет зборите, тоа е факт. Ќе ги згазимо Скопје...таке се газело! Вие уште немате појма изгледа како е у Автокоманда, и каков притисок врз судиите и протвничките играчи има од страна на гледачите. Трибинете са одма до аут линијата, и затоа ако не сте виделе не зборите напамет само, колку да кажете нешто.
Точно е дека се места утакмице, ама некој стварно ПРЕТЕРАЈА! Значи свака утакмица им е наместена, без разлика дали сме загубиле или победиле, или пак нерешено. Оладите малку, има време ќе видимо, не викам дека немамо шансе у Скопје, ама со ваква игра тешко дека ќе тепамо. А и гледам викате со Турново ќе смо тепале слаби биле многу, а мие многу јаки смо а?

Izbegnetego barazot, nejcam Tetovo da ostani bez MAKEDONSKI KLUB!!! Ljuboten eden od najstarite klubovi go rasturija, barem TETEKS neka se spasi i neka ja brani MAKEDONSTINATA!!!

pozdrav od PRILEP!!!

Многу напамет зборите, тоа е факт. Ќе ги згазимо Скопје...таке се газело! Вие уште немате појма изгледа како е у Автокоманда, и каков притисок врз судиите и протвничките играчи има од страна на гледачите. Трибинете са одма до аут линијата, и затоа ако не сте виделе не зборите напамет само, колку да кажете нешто.
Точно е дека се места утакмице, ама некој стварно ПРЕТЕРАЈА! Значи свака утакмица им е наместена, без разлика дали сме загубиле или победиле, или пак нерешено. Оладите малку, има време ќе видимо, не викам дека немамо шансе у Скопје, ама со ваква игра тешко дека ќе тепамо. А и гледам викате со Турново ќе смо тепале слаби биле многу, а мие многу јаки смо а?
ТОА ИСТОТО И ЈА ГО МИСЛИМ СКОПЈЕ ИМА ДОБРА ЕКИПА ЗА ВЛЕЗ У 1ВА И НЕ ЗБОРИТЕ НА ПАМЕТ

Izbegnetego barazot, nejcam Tetovo da ostani bez MAKEDONSKI KLUB!!! Ljuboten eden od najstarite klubovi go rasturija, barem TETEKS neka se spasi i neka ja brani MAKEDONSTINATA!!!

pozdrav od PRILEP!!!
НЕМА ТЕТЕКС ДА ОТПАДНЕ А КЈ И ДА Е И ЉУБОТЕН ЌЕ ВЛЕЗЕ ЗА НЕКОЈА ГОДИНА

ТОА ИСТОТО И ЈА ГО МИСЛИМ СКОПЈЕ ИМА ДОБРА ЕКИПА ЗА ВЛЕЗ У 1ВА И НЕ ЗБОРИТЕ НА ПАМЕТ

НЕМА ТЕТЕКС ДА ОТПАДНЕ А КЈ И ДА Е И ЉУБОТЕН ЌЕ ВЛЕЗЕ ЗА НЕКОЈА ГОДИНА
Немаа кузнае каква екипа, али видовмо овде како се бора за боете на клубот . Али тамо , кажа и боби4е дека е тешко да се дојде до бод . Има невиден притисок од страна на публиката , што спрема судије , што спрема противнички играчи . Таке да , ако не заиграа играчиве како што треба , многу мали са шансете да ги пројдемо .

Стварно ова више е претеризам!!
4-5 утакмице по ред неможемо да победимо,дали до играчите или до тренерите е проблемот?!
И више редно е Кифла сам да си поднесе оставка,се губи више!!
И денеска каков гол Марко примил..:kesa::kesa:

Еве пример вие го врвите Скопје,Пелистер насрека го врви Работнички пак ке биди редена за вие да го земите купот?
По која врска ке ја наместите со судите,Пелистер да ви ја пушти?Ај разјасни ми тигре молимте не е провокација чисто информативно си прашвам

Па брат..мислиш ти дека ќе пројдете вие во финалето?
Ако ги тепаме Скопје во Автокоманда што ќе биде многу тешко,знаејќи како секогаш сме проаѓале таму,уште кога ке поминат играчите низ тунелот што води до игралиштето ќе добиат по 2-3 шлаканици,барем така ги заплашуваја кога бевме во 2-ра лига!А за вас со Работнички едноставно мислим дека не би требале Работнички да имаат проблем да ве поминат..али ќе видиме!

http://www.fcteteks.com/2010/04/2-0-1-0.html

Па брат..мислиш ти дека ќе пројдете вие во финалето?
Ако ги тепаме Скопје во Автокоманда што ќе биде многу тешко,знаејќи како секогаш сме проаѓале таму,уште кога ке поминат играчите низ тунелот што води до игралиштето ќе добиат по 2-3 шлаканици,барем така ги заплашуваја кога бевме во 2-ра лига!А за вас со Работнички едноставно мислим дека не би требале Работнички да имаат проблем да ве поминат..али ќе видиме!
јас пишав на наша тема дека не сум голем оптимист за 2рата утакмица со Работнички ама во Битола Пелистер победи без примен гол и та победа дава некоја шанса како и да е многу се надеват и посакуват на финале Пелистер-Тетекс па со та утакмица ке се роди ново ривалство во Македонскиот фудбал a се има добра подлога за да прерасни во ривалство :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom