Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја бев на утакмицава, тетекс беше подобар цела утакмица, имаше шансе и една пречка. на брегалница и поништија гол на 0-0, а не им судеја ни пенал на 1-0. жика даде убав гол, стојановски излезе сам со голман, шутираше, голманот одбрани, а жика од 15-16метра странично у прецизен лоб даде убав гол. мн нервозна утакмица, појке играчите на брегалница беа нервозни, зош конечно еднаш и мие да имамо судење у наша корист. инаку секоја чест за пречекот од страна на нав.гр. фаланга, не пречекаја со ракија и пиво, а после утакмица се знае, у кафана, ова нема да биде заборавено, поздрав до шмекерот и до другите фаланги и се гледамо у некоја следна прилика.фала богу више да влеземо у прва лига!!!
некој што бил у штип може подетално да каже за утакмицата како се одвијала?
sudijata go ponisti ili poradi ofsajd ili poradi igranje so raka, ama ne mozem da tvrdim dali imase nesto ili ne, zos mie bevmo skros dijagonalno od sluckata i ne se gledase ubavo.а на нив им поништиле чист гол или офсајд било?
ke bide super dve makedonski ekipi da vlezat u 1 liga, dosta ni e od indijancive.cestito vlez vo prva liga i cestitki za pobedata deneska ...sega uste belasica da fleze
Честитки. Мило ми е за Тетекс. Уште 1 Македонски клуб во 1 лига да влезе.:helou: