Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
фала богу више да влеземо у прва лига!!!
некој што бил у штип може подетално да каже за утакмицата како се одвијала?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
фала богу више да влеземо у прва лига!!!
некој што бил у штип може подетално да каже за утакмицата како се одвијала?
ја бев на утакмицава, тетекс беше подобар цела утакмица, имаше шансе и една пречка. на брегалница и поништија гол на 0-0, а не им судеја ни пенал на 1-0. жика даде убав гол, стојановски излезе сам со голман, шутираше, голманот одбрани, а жика од 15-16метра странично у прецизен лоб даде убав гол. мн нервозна утакмица, појке играчите на брегалница беа нервозни, зош конечно еднаш и мие да имамо судење у наша корист. инаку секоја чест за пречекот од страна на нав.гр. фаланга, не пречекаја со ракија и пиво, а после утакмица се знае, у кафана, ова нема да биде заборавено, поздрав до шмекерот и до другите фаланги и се гледамо у некоја следна прилика.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честитки. Мило ми е за Тетекс. Уште 1 Македонски клуб во 1 лига да влезе.:helou:

Член од
20 април 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
deneska u stip bese mnogu jako a teteks igraja fenomenalno i mozeja so pojce razlika da tepaat ama zadovolni smo i so 1-0 za teteks bidejci 3 boda se nasi

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
а на нив им поништиле чист гол или офсајд било?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
а на нив им поништиле чист гол или офсајд било?
sudijata go ponisti ili poradi ofsajd ili poradi igranje so raka, ama ne mozem da tvrdim dali imase nesto ili ne, zos mie bevmo skros dijagonalno od sluckata i ne se gledase ubavo.

http://rezultati.blog.com.mk/node/224796
еве резултати и табела од ова коло за тие што до сега не знаат и за прв пат и амблемот на тетекс го стаев на мојот блог, заслужија денеска, ееееееееј 16 године чекавмо, и дојде тој момент.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Важна е победата, ништо друго не е важно :)

Ах само колку ми е криво што неможев да дојдем :Ѕ:Ѕ:Ѕ

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
cestito vlez vo prva liga i cestitki za pobedata deneska ...sega uste belasica da fleze

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Честитки. Мило ми е за Тетекс. Уште 1 Македонски клуб во 1 лига да влезе.:helou:
Откако ќе влезе, после ќе зборуваме. Сепак да почекаме до крај има уште 6 кола. :D

Иначе се збори и за во Прилеп за у вторник да одиме пошо Кожув е казнет во прилеп да игра. Најверојатно ќе се иде, па ако имам некоја официјална информација ќе пишем.
Пошо мора да ги газиме тија кожув ни ја расипаа 20 годишнината..:D

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Ајде нека ни е ЧЕСТИТО ПРВА ЛИГА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Честитки до играчите на Тетекс и му посакувам на клубот достојно ппретставување во прва лига.
А за Цветковски следното судење во Штип ке си оди гол дома!!!

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
krvta da mu ja ebam umrena na cvetkoski ne skina vcera cist gol na mandak go ponisti a pomosnikot rece gol i cela utakmica sudiite bea protiv nas pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom