Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
seka se raduvas sto imas Albanci vo timot a ki pcuese pret mecot so sloga ncnc nemozam da razberam vakvi kako tebe

Тоа што има само 1-2 Албанци во тимот не значи ништо, зошто знам дека нема клуб у Македонија каде што не играат Албанци, многу повеќе од 1. Ако игра добро, не му ја мислам ни дали е албанец, ни африканец ни ништо...Ти знаеш дека пола Ренова е македонци, дека во шкендија има 4-5 македонци и мн други тимови исто така?

Тоа што има само 1-2 Албанци во тимот не значи ништо, зошто знам дека нема клуб у Македонија каде што не играат Албанци, многу повеќе од 1. Ако игра добро, не му ја мислам ни дали е албанец, ни африканец ни ништо...Ти знаеш дека пола Ренова е македонци, дека во шкендија има 4-5 македонци и мн други тимови исто така?

da imas pravo se slosuvam so teba ama sepak ne treba da zburuvas pred vreme deka eve sepak treba da navivas za Albanec za da igra dobro za ta pobedi teteks mozebi vo nekoj mec bas tie ke vi donesat pobeda :smir:

da imas pravo se slosuvam so teba ama sepak ne treba da zburuvas pred vreme deka eve sepak treba da navivas za Albanec za da igra dobro za ta pobedi teteks mozebi vo nekoj mec bas tie ke vi donesat pobeda :smir:

Тоа што беше правено моабет пред натпреварот со Слога е друго, зошто со шверцери сме во многу лоши односи, а исто така и со самиот клуб Слога. Пред 2 год ни го повредиа најдобриот играч, му скршија нога по што паузираше година ипол, и еве и ден денеска има проблеми.

Еве уште едно клипче од Тетекс-Македонија ЃП...кој не го гледал бујрум :)

баш мене ме има на сликава од клипчево :):):)

Значи и официјално...Тргнување за на стадион во сабота е 12 часот пред Форум...
АЈДЕЕЕЕ ВОЈВОДИИИИИ 20 ГОДИНИИИИИ ПРОСЛАВАААА!!!:helou:

СИТЕ НА СТАДИОН!

ne e rano u12h? utakmicata pocnue u 2h.

Ка да не знаеш како било до сега па се буниш :) Ако речеш у 1, ќе ти се собера свите у 2 саат :) Таман у 12, дур дојдат свите до 1 саат, до тогај ќе се пие, ќе се пее и после на стадион главното :) Само да не заврне, ама ако, ако врне идемо свите на јужна, има да грми :)

Охохохохооооооо, што ви се случи шиптариии?! АХАХАХХААХ!!!
Тетекс-Кожув 1-1 за жал, во последните минути од пенал го примивме, ама јбг тоа е...

Роденденот на Војводи пројде одлично, неколку Албанци завршиа тепани а и автомобилите ништо поарно не им беа!

ВО ТЕТООВООО ПАК НЕРЕДИИИ, ЗА ТЕБЕ ТЕТЕКС ПРАВАТ ВОЈВОДИИИ, И СЕ ЌЕ ЗАПАЛАТ, И СЕ ЌЕ УНИШТАТ, САМО ТЕТЕКС ТИ ДА ПОБЕДИИИШ...ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕЕЕЕ...

Rodendenot na vojvodi projde extra falese samo uste Teteks da tepa ali toa e toa odlicna koreografija imase na proslavata a i incidenti posle nadvor od stadion.Na toj so jugoto neznaese so mu se zadesi hehehhehehe,sea gleda deka smo 200 duse i se vraca da se tepa sipo glupav heheheh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom