Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ај со среќа на Тетекс денес против Слога. Иначе да не знае некој од колку часа почнуват утакмиците ?

14 или 15, не сум сигурен. Мислам дека се од 15:00 ч. Тешко ќе биде на чаир, бидејќи се знае на што се спремни таму Албанците само да не загубат, ама ајде, ние да ги тепаме па после ако сакаат и нека се испотепаат они меѓу себе.

edit: од 14:00 почнале, сега проверив на ФФМ

Сте изгубиле од спонците 1-0.

Ај повеќе среќа во другото коло, и ние изигравме 0-0 со Дрита.

П.С Да ја ебам Брегалница во крвта.

Vojvodi sto ve nema da pisuvate ne e nisto strasno ako ste izgubile samo napred.

Не нема врска тоа ако сме изгубиле, на еден начин овој пораз беше рачунат и предтоа. Јбг тоа е, тешко е да се игра на Чаир, посебно што со шверцери во последно време не сме во добри односи, така да...

Идеме во сабота на победа, Тетекс-Брегалница.

t53eqf.jpg

Не нема врска тоа ако сме изгубиле, на еден начин овој пораз беше рачунат и предтоа. Јбг тоа е, тешко е да се игра на Чаир, посебно што со шверцери во последно време не сме во добри односи, така да...

Идеме во сабота на победа, Тетекс-Брегалница.

t53eqf.jpg
bobi aj ako mozes nekako stavi ja na net pokanata za site vojvodi za proslavata na 20 god. mislim ne mora bas ti, moze i nekoj drug sto ja ima ili e vo moznost da ja skenira.

Сите Војводи да бидат присутни на церемонијата за 20 години ВОЈВОДИ од основањето. Тоа ќе биде на 25 Октомври на натпреварот Тетекс - Кожув. Пристуството е задолжително за што подобра атмосфера и одбележување на 20 годишницата.http://forum.kajgana.com/attachment.php?attachmentid=8272&d=1223936974

И не само Војводите сите други луѓе да бидат присутни на овој натпревар.

Attachments

• stembilj026.jpg
    stembilj026.jpg
    164,8 KB · Прегледи: 45
Денеска се праеше новото знаме за 20 год Војводи! Уште не е допраено, далеку од тоа...има само до сега ULTRA DUKES напишано, утре најверојатно ќе се настави :)

sega vo sreda ke izgubite od bregalnica inace jas sum od stip i sum se znae za koj bregalnica od stippppppppppppp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom