Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја го цртав знамето инаку...и освен овие двајца шо ги спомна ти ги има и Игор(трендо) и Васе(мујо)...p.s. me interesira na znameto so bese zakaceno sto pisuvashe
sekogash so nas. ivica {jevtic}, jovica {kure} i koj beshe tretiot . trendo?
Абе кавадарчанец....А овие Кожув Албанци се?
Абе ок е знам јас за тоа ама ме здркаа скрос и си мислев дека се у гости и .....Абе кавадарчанец....
Толку ли не ти текнува дека Кожувчанка минерална вода е мејд ин Кавадарци, значи, тука некаде е с. Мрежичко...планина Кожув...оди накај Гевгелија, граница со Грција...
Ц, ц, ц...географија појма да се немало...
Абе кавадарчанец....
Толку ли не ти текнува дека Кожувчанка минерална вода е мејд ин Кавадарци, значи, тука некаде е с. Мрежичко...планина Кожув...оди накај Гевгелија, граница со Грција...
sega nie vo sabota da gi ebeme li Albancite kozuf igrame vo gosti jas sum od stip i sum za bregalnica stip da ne znaete koe mesto sme
Ова беше за Феномен, ама и за тебе важи:sega nie vo sabota da gi ebeme li Albancite kozuf igrame vo gosti jas sum od stip i sum za bregalnica stip da ne znaete koe mesto sme
А за болдот:Абе кавадарчанец....