Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ооооооо кој ти ре4е да купиш мотика ја ќе ти купим ти само треба да копаш оооооооооо:baeh::vozbud::pos2:
auuuu be auuu ej ne sakam da ti pcovam ama da ti kopam ne zborim... a ti utre ce kopash so cevlite koga ce begash utre od stadionot nakaj kaj sho sedish :@

Овој Клечкаровски од Охирд му е брат на Николче мислам?

Не прв братучед му е :helou:

Незнам треба да се распрашамо и да го земемо овде :)

Не го биваше многу кај нас беше една сезона и даде само еден гол против шлога гледам сега нешто како да с е изделкал посебно слободниот инаку не нешто посебно

Ќе го даваат ли дербиво на некоја од ТВ ???? иначе браќа среќно се знае победа за ТЕТЕКС подршка од Гемиџии Велес
Тетово на Тетовчани
Македонија на Македонците !!!

на војводи им е забранет влез на стадион.цело време се фалеа колку са фер и дека кој сака може да дојде да гледа ама дека сите се плашеле да им ида у гости.е па денес се виде кој од кого се плаши.затоа ќе видимо дали они ќе влеза кога тетекс ќе биде домаќин.

на војводи им е забранет влез на стадион.цело време се фалеа колку са фер и дека кој сака може да дојде да гледа ама дека сите се плашеле да им ида у гости.е па денес се виде кој од кого се плаши.затоа ќе видимо дали они ќе влеза кога тетекс ќе биде домаќин.
Visitna eve sega pustam na ovaa lajme gledam ve nema sto e rabotata ? kako be zabranile ? aj objasni ako sakas po detalno sto e problemot ...

проблемот е не пушта домаќинот а на полицијата толку и треба да ти каже ете бадијала ќе идете и така нема да влезете.ина4е полицијата не допре на 300 метра од стадионот и тоа е тоа.

проблемот е не пушта домаќинот а на полицијата толку и треба да ти каже ете бадијала ќе идете и така нема да влезете.ина4е полицијата не допре на 300 метра од стадионот и тоа е тоа.

Забраната за организирано гостување на навивачките групи на стадионите низ Македонија се уште е во сила и ќе продолжи и во вториот дел од шампионатот, се додека ФФМ не одлучи поинаку.

=
Гледаш дека има забрана.

^ А за у автокоманда и свегде за вас не важи тоа а?!?!?! Мрш бре пичке едни да им ебем све по список, и на нив и на груески и на мајка им пичката!!!!

И немој да ми спомнал некој више стадион или нешто друго, да ти се мочам у државата и на све да ви се намочам!!! МРШ У ПИЧКУ МАТЕР!!!

^ А за у автокоманда и свегде за вас не важи тоа а?!?!?! Мрш бре пичке едни да им ебем све по список, и на нив и на груески и на мајка им пичката!!!!

И немој да ми спомнал некој више стадион или нешто друго, да ти се мочам у државата и на све да ви се намочам!!! МРШ У ПИЧКУ МАТЕР!!!

Добро бе ако толку сакате да се тепате со Балистите , чекајте ги кај плоштадот, сега кога ќе излезат, што туку пцуеш на интернет.

Прошлиот пат имаше инцидент , и ви требаше да се скриете на стадион, наместо пак да се случи тоа, подобро да не влезат 100 души и да ја нарушат безбедноста.

^ Ало бре!!! Ја не сум балиста па да идем за другите, ја идем за Тетекс и не ме интересираа други! И никој нема право да ми го забрани тоа, ДЕМОКРАТИЈА НЕЛИ?!?! Ама у оваја мочана држава го има и тоа, за едни важи законот а за други не важи!!!

Penaal :)

--- надополнето ---

lol
Kulturnite se rasfrlaa po sudijata na teren i fino lepo se prekina snimkata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom