- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Песнава е позајмена од Кумани Куманово само за утакмицава!vasa e pesnava i ako moze da mi kazete ritamov civ e mn mi e poznat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Песнава е позајмена од Кумани Куманово само за утакмицава!vasa e pesnava i ako moze da mi kazete ritamov civ e mn mi e poznat
И ние се надеваме на победа со шкендија Инаку брат побрзо да оздравиш и како наши браќа добредојдени сте во НеделаАјде браќа мора победа се со овие на кои неќам ни името да им го спомнам, имам некои здравствени проблеми, ако се е во ред до тогаш идам да ве подржам у Тетово иначе и заради тоа го пропуштам гостувањето во Романијаинаку немам никакви обврски
![]()
Песнава е позајмена од Кумани Куманово само за утакмицава!а ритамот е од една странска песна...не ми текнуе сеа како се викаше...
ццц како може да биде од Кумани?тоа ти пишав заш праша дали е наша песната...a kako ide taa od kumani da ne znaes?
^ Едни викаа премија ќе им дада ако извада нешто други пак викаат дека веќе е познат резултатот...Искрено незнам на кому да веруем финансискава ситуација не ни е кристална како што свите знаа и еве 1 причина за да ја купа...Иначе 1 недела играчиве не тренирале што е голем хендикеп...А Ферхан Хасани- Буба ќе игра све се тоа само заебанције пред утакмица а тоа го знаа и од Тетекс....Па...ајде ТЕТЕКС СО ТЕБЕ СМО НАЈВЕРНИТЕ !!!!
НЕ ТИ ВЕРУЕМ !!!! тоа све мачкање очи....Slusaj , deneska zboruvav so trenerot na Shkendija Katip Osmani i mi kazaa deka mnogu tesko deka ke igra Buba , :S toa e ..
НЕ ТИ ВЕРУЕМ !!!! тоа све мачкање очи....