Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за Дамир не е 100% сигурно, Мицко ќе оде во Чешка како шо разберах...Еми Бошњак???

Како што знам и како што ми кажуваат Бошњак си останува уште 1 година во тимот ... мислам има договор уште 1.... а ако ме лажат тие што ми кажаа и јас ве лажам ... Позз:salut:

Како што знам и како што ми кажуваат Бошњак си останува уште 1 година во тимот ... мислам има договор уште 1.... а ако ме лажат тие што ми кажаа и јас ве лажам ... Позз:salut:
Нема договор на уште една година..Има само дадено усна согласност дека ќе остане..Нешто слично како и Дамир..А дали ќе се скучи тоа зависи од понудите кои ги добиле..ако се доволно примамливи нормално е да заминат...
Мислам дека ако си отиде Дамир и Иван е на добар пат..

ако си отиде дамир можно е и иван да си фате патичката .... ама дај боже да останат

нели имало грк на проба плеј шо е работата?

ке има ного на проба па ке видаме кој ке земат ... има време не треба да се брзат

ке има ного на проба па ке видаме кој ке земат ... има време не треба да се брзат

Немора да билдаш постове со тва шо пишаш некој шо е напишал претходно колко за совет:smir:

Aбе шо се замарате уше саа ..... ке одил нема да одил ка ке почне сезоната ке видиме кој има кој нема ...
а да прашам АЈДУЦИ ке има ли оваа сезона ? а Струмичани .... знае ли некој ?

Aбе шо се замарате уше саа ..... ке одил нема да одил ка ке почне сезоната ке видиме кој има кој нема ...
а да прашам АЈДУЦИ ке има ли оваа сезона ? а Струмичани .... знае ли некој ?

Ќе има Ајдуци без разлика каков тим ќе имаме. :helou:

Ќе има Ајдуци без разлика каков тим ќе имаме. :helou:
Епа добро ке биди оти некој на минатата сред сезона викале дека ајдуците ке се откажале незнам ти што значи само лапат на празно ... Добро е чим ке има ајдуци... ајмо СТРУМИЦА,

Епа добро ке биди оти некој на минатата сред сезона викале дека ајдуците ке се откажале незнам ти што значи само лапат на празно ... Добро е чим ке има ајдуци... ајмо СТРУМИЦА,
па и да нема ајдуци саалта на секој натпревар кее пна до последнао место.... ама арно шом остануват АЈДУЦИТЕ верни поззззззззз :helou::helou:

А кога не се биле верни ? кога се бојкотирале или нешто друго? не тресејте така глупости .. ајдуците се верни на Струмица и Беласица!

Точно, тука си во право...Они у Кавадарци и ќотек си добијаа, па саа нема да останат верни на екипата!!Струмица нема да е Струмица без Ајдуците....:helou:

Ќе останаме секак верни. Не се откажуваме, а за тај ќотек се се памте се се враќа. :helou:

А така некој ако знае да каже нешто повеќе за некој нови играчи?

А така некој ако знае да каже нешто повеќе за некој нови играчи?
Томе сега за сега се преговара со неколку странци,неколку повратници и ако повратниците бараат многу пари ќе видиме....Подговоривките требаше да почнат на 14 Август,ама по се изгледа ќе почнат на 4ти.И од почетокот на подготовките едни ќе доаѓаат на проба па ако не му се допаѓаат на Власос ќе си одат па ќе доаѓаат други,а тие што од почеток Власос ќе ги види како добри ќе останат и до крајот на подготовките така да...:toe:

Томе сега за сега се преговара со неколку странци,неколку повратници и ако повратниците бараат многу пари ќе видиме....Подговоривките требаше да почнат на 14 Август,ама по се изгледа ќе почнат на 4ти.И од почетокот на подготовките едни ќе доаѓаат на проба па ако не му се допаѓаат на Власос ќе си одат па ќе доаѓаат други,а тие што од почеток Власос ќе ги види како добри ќе останат и до крајот на подготовките така да...:toe:
А Столе имаш ли некои инфо. кои се тие странци и кои се тие повратници поззззззззззз:helou::helou::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom