Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
и јас така слушнах оти е алфа банка .........

На мене некој од форумо ми кажа оти е Алфа Банка, мислам дека калпазано Демонце14 беше, не ми текнува саа.. А за кошарка ако треба и Заев, Цветков нек играт јас ќе одам да гледам, макар и со 5 играча да сме, как Маврово лани ...

Абе еј на кој ти калпазан ? Се некој калпазане на него му кажуват а не знаа он оти е Гилиптерче :pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе и на мене ми кажаа оти била Алфа Банка ама викате оти не е точно :smir:

Поздрав до тебе со песната УМРИ ! :back:

Оф Топик ...
Ej админи ... Ај ако можете да ми го пуштате пассот на Демонце14 оти не си го знам а дома сум флезен автоматски ... ај ако можете пуштејте ми го ... За тава пишам од др место со др акк...

Алфа Банка е точно е ама има и уште 2 спонзори Грчки !

Сигурен ли си оти има уште 2 спонзоре? дај извор на инфо.... не говорејте само така.

За Дамир не се знае 100% дали ќе остане оти имал и некој понуди од Грција....
Аврамовски барал премногу пари,т.е не тој туку неговиот менаџер а има еден помочко менаџер што толку се занесува,ќе видиме како ќе се одвива ситуацијата...:smir:

Столе какви се шансите дамир да остане? а аврамовски ак терал пари ного 3,2,1 Аут!

Столе какви се шансите дамир да остане? а аврамовски ак терал пари ного 3,2,1 Аут!

А бе и тва нешто се испонашува си мисле класа играч е...Та беше тука го видееме шо знаа...малак...арно викаш 3,2,1 Аут:wink:

Шансите се 60% на 40% да остане па ќе видиме...Зошто сигурно се забележени неговите игри од некои клубови...Позз:wink:

И саа шо бива кој ќее плеј името??
Не се знае ништо сеуште...Ќе има многу играчи на проба па на крај ќе се реши...Требаше да почнат со тренинзи на 14 Август,ама заради првенството нешто изгледа ќе почнат на 4ти не се знае ...Позз:helou::helou:

А бе и тва нешто се испонашува си мисле класа играч е...Та беше тука го видееме шо знаа...малак...арно викаш 3,2,1 Аут:wink:
Е да ка играше тука у неметали се испонашуваше...се праваше голем играч.

Не се знае ништо сеуште...Ќе има многу играчи на проба па на крај ќе се реши...Требаше да почнат со тренинзи на 14 Август,ама заради првенството нешто изгледа ќе почнат на 4ти не се знае ...Позз:helou::helou:

Столе и јас знам оти ке има уште ного шо ке поминат низ скенер и имало доста понуди т.е играчи само шо се нудиле повекето црнци..па ке видаме шо ке биде..

EnergieNo.1;148 Столе и јас знам оти ке има уште ного шо ке поминат низ скенер и имало доста понуди т.е играчи само шо се нудиле повекето црнци..па ке видаме шо ке биде..[/quote напиша:
кои се па тие толко црнци со сами ке се нудата а ??:helou:

Ај за Дамир не е 100% сигурно, Мицко ќе оде во Чешка како шо разберах...Еми Бошњак???

кои се па тие толко црнци со сами ке се нудата а ??:helou:

аман бе ти па как се нервирам од такви постове глупи кои се... да знам ке ви пишам ама не се 5 црнци у свето да го емм... ке видаме.:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom