Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
grne saka vo strumica ceka da mu se javat ali izgleda panajot si go lade malko.A vtora opcija mu e Rabotnicki tie go molat ali znaeme so saka grne ili MZT ili STRUMICA a izgleda na kraj ke kari rabotnicki

grne saka vo strumica ceka da mu se javat ali izgleda panajot si go lade malko.A vtora opcija mu e Rabotnicki tie go molat ali znaeme so saka grne ili MZT ili STRUMICA a izgleda na kraj ke kari rabotnicki
Му понудиле помала плата..дали се работи за уште една игра на Панајото незнам..ама може да изгубиме солиден играч зарди тоа.

Дали го знае некој списокот на Струмица на Македонски играчи ? Ај ако знае некој нека пише !:smir:

bratce deneska se cujah so nego saka u strumica ama panajot preebal rabotta on bese dogovoran za tuka i nekni dade raka ama panajot vcera mu pisal poraka i mu namaluva 1000evra od tava so se ima dogovoreno taka da ne se znaa uste a za mzt kaza oti nemalo sansa oti aco ne go sakal oti on ne go izbera za trener na strumica pred da dojde taj kadija

TEMATA NE NI E ZGRESENA,AMA TI NE MORA DA SE PRAVIS "PAMETETNJAKOVIC"I DA NI GI BRISIS POSTOVITE:salut:
Постовите кои се однесуваа на Фени не се избришани туку префрлени на содветната тема..

Јса колку што сум информиран оди во Грција...За споредба од управата на Струмица има побарано плата двапати поголена од она на Јане во МЗТ..Мислиш дека АМАК можат да си го дозволат?
pa jane mzt sega mu ponudija plata malce pomala od taa sto feni mu ja ponudi za da dojde kaj niv

Значи ако си оди/е отиден богоев најверојатно мираковски ке биде тука според мене. Само ке треба да се најде еден квалитетен центар од калибарот на пуповик.

Значи ако си оди/е отиден богоев најверојатно мираковски ке биде тука според мене. Само ке треба да се најде еден квалитетен центар од калибарот на пуповик.
Tocno ama u nikoj slucaj da ne bide Sinisa Avramovski.Edna topka ne moze da fate, ziceri promasuva itn.

Tocno ama u nikoj slucaj da ne bide Sinisa Avramovski.Edna topka ne moze da fate, ziceri promasuva itn.

Аврамовски не е баш играчот кој може да ја пополни центарската позиција..Само не ми е јасно како успеа да игра во странство оти ми стои логав малко:toe:

neka dojde samo avramovski i so dobar centar od strana ke bide ok a ne kako minatata sezona da se krstime pupovic da ne napravi 5 licni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom