Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Izgleda ne e tocno, taka pustat muabeti :)
A imame veke eden Avramovski vo timot( VEgov). Isti tipovi na igraci se

А бе какви такви ќе попунуват местото на клупата..ама само да биде работа со Мираковски:vozbud:

Прочитајте на страната на кфм дека го пише богов. Во Амак Сп. За синиша можам да кажам според мене е добар центар...

Ова официјално е или уште една шпекулација?

А со Вегов шо направивте, го земавте или ништо и од тоа?

Да бе Вегов е нов играч на Струмица.Потпиша со нас:smir:

30.06.2008 :: Грнчаров единствен нов во Фершпед Работнички

Репрезентативниот бек Тони Грнчаров е единственото ново име во листата на Фершпед Работнички, која е составена од 9 македонски кошаркари. Грнчаров досега одиграл 9 прволигашки сезони во дресот на МЗТ, Балкан Стил, Вардар и Струмица 2005.

Вака изгледа листата на Фершпед Работнички:
Тони Симиќ,
Огнен Стојановски,
Никола Караколев,
Марјан Јанески,
Ненад Зивчевиќ,
Бојан Трајковски,
Јован Марковски,
Тони Грнчаров,
Димитар Мираковски.

Покрај тоа, Фершпед Работнички го пријави и Србинот Владимир Филиповиќ, кој го носеше дресот на овој клуб и минатата сезона.(http://www.basketball.org.mk)

eve bre procitaj na stranata na KFM i ke vidis

Па по се изгледа дека е толку .. но ајде ке се најде некој др .

Да бе Вегов е нов играч на Струмица.Потпиша со нас:smir:

Хмм, дечки ништо лично ама Вегов е дрво, од лично искуство ви кажувам, здравјето ми го зема додека играше во Фени, за на клупа може ќе ви се најде некогаш во ротација и сл. ама ако ви е прв центар лошо е.

sto ke se najde sega kako sto stojat rabotite ke ni treba eden play od strana zasega vo timot od makedonskite kosarkari gi imame tasovski,sokolov,krstevski,zaev,karamanolev,cvetkov,vegov i dokolku potpisat i hadzivasilev i avramovski pa i da zememe uste 4 stranci nekako ke bideme povtorno so samo edna postava sto ne mi se dopagja

moe mislenje kako ke izgleda timot

avramovski (stranec)
hadzivasilev-(vegov)ili eventualno latovic
tasovski (krstevski)
sokolov (stranec)
i najproblematicno ke bide na ovaa pozicija PLAY kade ke mora da zememe dvajca dobri stranci bidejki znaeme cvetkov i karamanolev kolku mozat da pomognat tuka
a sme ograniceni so samo cetiri stranci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom