Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Посто ти е :kesa:. Си прочитал у веснико оти тај тама тај онама а уствари ништо.Тука ке останат сите изгледа и ке има засилување. Колко за информација денеска изгледа потпишале 2 нови играче. :wink:Имиња не откривам :)

Нови играчи или стари што продолжиле договор не си ми јасен некако ако сакаш да образложиш.:salut:

Посто ти е :kesa:. Си прочитал у веснико оти тај тама тај онама а уствари ништо.Тука ке останат сите изгледа и ке има засилување. Колко за информација денеска изгледа потпишале 2 нови играче. :wink:Имиња не откривам :)

Нови играчи или стари што продолжиле договор не си ми јасен некако ако сакаш да образложиш.:salut:

ако се биле стари ке напишев продолжиле договор,а не нови. :wink:Размисли малку!

Definitivno Sokolv,Tasovski,Grncarov,Bogoev,Krstevski,Vegov,..... Nov igrac samo Vegov a so zadovolstvo mozam da kazam deka cela lanska ekipa ostanuva :helou::helou::helou::helou::helou:a se pregovara i so Latovic i Pupovic koj iskazaaa zelba za ostanuvanje :helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh: SAMPIONI

Definitivno Sokolv,Tasovski,Grncarov,Bogoev,Krstevski,Vegov,..... Nov igrac samo Vegov a so zadovolstvo mozam da kazam deka cela lanska ekipa ostanuva :helou::helou::helou::helou::helou:a se pregovara i so Latovic i Pupovic koj iskazaaa zelba za ostanuvanje :helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh: SAMPIONI

Ја ви кажа еденио играч,а вторио е хаџивасилев како шо знам.
Дејан Вегов од АМАК СП е засилувањето на центарската позиција.
Висок е 2.05 роден 1986.

Има да биде бреј ... издупчии цела јавност оти немаме пари на крајо цела екипа и + дупло појаки хахаха :pos2::pos2::pos2::pos2: :drk::drk::drk::drk:

Daaa zabravih go Hadzivasilev
хаха.. шо нема да го забраваш испија цела 19.Сори за офтопик.

Значи досега хаџивасилев и вегов.
А тај грујик шо бива? и тасовски нели странство нешто ?

edit:ремо прочити пп шо ти пишах оти ке стане .... :)

ОФ:
Јоцо 100 пати ти ги пишам , запамти си ги у текст документ еднч :)

Как ке кажаш.
дали знаа некој у колко саато е точно прес конференцијата у понделник и дека ?

Да ве предупредам за Вегов, да не плукате по него кога ќе го лепат како мало дете и ќе промашува зицери.
Не ми е јасно како сте можеле ова дрво да го купите, недај боже да ви е прв центар, искрено не ви го посакувам тоа.

Ја ви кажа еденио играч,а вторио е хаџивасилев како шо знам.
Дејан Вегов од АМАК СП е засилувањето на центарската позиција.
Висок е 2.05 роден 1986.

bas i nemozam da kazam deka Vegov e nekoe zasiluvanje....Ako e Vegov roden 1986 togas jas sum vo zabaviste hehehehehe. 1982 e :wink: moze da e 1986 falsifikat i taka da se vodi vo KFM inace i Vegov e staro magare

КОј спона уште на почетокот дека Софадитис престанал да игра кошарка и станал полицаец во Грција ова баш го паметам дај некој ако знае повеќе нека каже или пак се работи за друг играч а не за Софадитис ќелавиот плеј от.:salut:
Василис Софадитис се откажа од кошарката затоа што човекот го примија во грчките специјални единици и тоа еден од 150 кои ги примаат годишно во Грција (така рече) ... Ама се мислеше дали да оди во војска или да продолжи со кошарка бидејќи имаше понуда од клуб од Кипар мислам ... ама се одлучи за војската ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom