Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Работата е да се задржат сегашните играчи атанасе. но изгледа тоа ке биде невозможно бидејки сигурно сите би си отишле во 1 преоден рок.

Види несреќа што ве снајди даа тамам беше готова работата и сета се изјалови оно можеби ќе имате спонзор но домашните играчи ќе избегаат а имате право само на 4 странци или пак друго решеније е да му дадете на некој странец наш пасош и да игра како македонски државјанин само тоа е спас ако воопшто добиеете спонзорот.

Види несреќа што ве снајди даа тамам беше готова работата и сета се изјалови оно можеби ќе имате спонзор но домашните играчи ќе избегаат а имате право само на 4 странци или пак друго решеније е да му дадете на некој странец наш пасош и да игра како македонски државјанин само тоа е спас ако воопшто добиеете спонзорот.

Плукни-залепи е таа работа. Пасошите и државјанствата зависат исклучиво од КК Струмица :tapp:

Тивериопол кои се твоите сигурни информации овој пат?

Плукни-залепи е таа работа. Пасошите и државјанствата зависат исклучиво од КК Струмица :tapp:

Тивериопол кои се твоите сигурни информации овој пат?

radical se sto kaza ne ispadna nisto taka. kako ne ti e sram tuka ti protiv tiveriopol celo vreme mu repliciras, a on se sto kaza, taka ispadna. bea u pravo nekoi tuka koga te narekuvaa dezuren sinopticar:pos2::pos2::pos2:

Читам се, а и не се информирам само од тука, секој дневно сум во контакт со лица шо се блиски до управата, и речиси исти информации се добиваа, дека ќе се најде спонзор, па дека спонзорот е најден, само уште некој детали да се средат, па во штабот на Ајдуци имаше славење заради новиот спонзор, вчера во весникот имаше дека ќе имаме појак спонзор од лани, а денеска веќе се шпекулираше дека Кицулис ќе се врати и Влаикидис е новиот тренер, а веќе пред 2 саата работите за стотка се изменија.

bi te sovetuvala nesto kako poiskusna vo rabotite sto se slucuvaat vo mak kosarkata NE VERUVAJ NA UPRAVA ti kazuvam od licno iskustvo, ne me svakaj pogresno

Vaka decki.Da vi dadam mala uteha.Ako dokolku sponzorr ne se najde do 30 juni i da se najde da recime kako so markus spomna na 10 juli ne e se zavrseno so domasnite igraci.Na krajot od avgust i pocetokot na septemvri ima nov mini preoden rok od 5 dena za domasni igraci.E sega prasanje e dali dotogas ke cekaat kvalitetnite kosarkari za da si ja obezbedat svojata idnina.Odnosno kvalitetnoto ke se prodade uste sega i za togas ne se znae so ke ostane...

ima drug problem sto vo toj mini preoden rok site podobri igraci veke ke imaat angazmani i ke ostnat pak na maldinci

i mene mi e krivo iskreno, megutoa ne ocajuvajte mzt lani imase nikakva ekipa pa pak kolku tolku napravivme nesto, iskreno neznam sto da vi kazam ama toa e toa dobrodojdovte vo realniot svet na kosarkata vo makedonija

Аеродромке, право да ти кажам, некако многу набрзина многу работи се свртеа онака како што се свртеа. Знаеш...не очекував такви пресврти, барем не толку брзо.
Но, тоа е тоа што е и како што ќе биде...Ние како обични гледачи (зборам за себе пред се) тука неможеме ништо. Останува да гледаме кошарка.
Реков...кошарката (спортот воопшто) останува и понатаму да живее во Струмица во некаков облик и со некаков квалитет. Нема да умре, а тоа е најбитно.
Од сета оваа ситуација можеби и ќе се изроди нешто позитивно...(тука веќе навлегувам во доменот на претпоставките)
Можеби ќе се даде шанса на децата кои и немаа минутажа, да осетат како е да се игра, па може и ќе станат играчи.
Досега и немаа шанса за ништо повеќе освен 2-3 минути на +30 или кога сите беа на клупа со по 5 лични.
Можеби и ќе се скрпи некој просечен состав за оваа наша лига...можеби...зависи...
Знаеш...непоправлив оптимист сум...поинаку и неможам да гледам...тој сум и таков ќе си останам.
Бидете ми поздравени!

epa ne znam sea sto da vi kazam....imajki ja vo predvid situacijata vo nasata kosarka i opsto vo nasiot sport ne bi rekol deka sve vi e zavrseno...ama treba da se izvedat poukite od ova....nikogas 100% da ne veruvate na nekoj sto kje vi kaze nekoja ""informacija od prva raka"....na primer tiveriopol....a moze pa ni on da ne e kriv tuku na nego taka da mu prenele...kako i da e , kosarka vo strumica kje ima,e sea dali kje se borite za titula ili pak kje bidete na sredina ili na kraj od tabela toa e sosema nevazno....vreme e da vidime koi se vistinskite poddrzuvaci ....kako sto se vika, i vo dobro i vo loso...pa sea ,kako e,taka e.....toa e vas klub,istorija,uspesi i vredi da se bide so nego do kraj....ne znam bas dali tribinite kje bidat polni kako ovaa sezona vo nekolku navrati ama toa sto se slucuvalo porano vo nasiot basket me naveduva da pomislam deka toa tesko kje se ostvari...

ima vreme do 10 juli, ne znam samo sto bi mozelo da se smeni do togas ama veruvam deka kje ide situacijata na podobro...a inace preeska u utresen dnevnik procitav deka tasovski i bogoev kje si odele a vlaikidis kje se vratel kako trener zaedno so kiculis....kolku e tocno ,ne znam......

Абе деца нема баш во кк Струмица Цветко и Караманолев се по 23 год не се баш деца за Заев не знам колку е сигурно е помлад.
Грешка е што немат јака младинска школа како на пример во одбојката каде имало немало пари секогаш екипите се во врвот.
Следната сезона ако играме ќе сме како Маврово по 30-40 разлика.
Дај боже нешто да се смени но тешко.

Абе деца нема баш во кк Струмица Цветко и Караманолев се по 23 год не се баш деца за Заев не знам колку е сигурно е помлад.
Грешка е што немат јака младинска школа како на пример во одбојката каде имало немало пари секогаш екипите се во врвот.
Следната сезона ако играме ќе сме како Маврово по 30-40 разлика.
Дај боже нешто да се смени но тешко.

Заев е 17-18 години.

Аеродромке, право да ти кажам, некако многу набрзина многу работи се свртеа онака како што се свртеа. Знаеш...не очекував такви пресврти, барем не толку брзо.
Но, тоа е тоа што е и како што ќе биде...Ние како обични гледачи (зборам за себе пред се) тука неможеме ништо. Останува да гледаме кошарка.
Реков...кошарката (спортот воопшто) останува и понатаму да живее во Струмица во некаков облик и со некаков квалитет. Нема да умре, а тоа е најбитно.
Од сета оваа ситуација можеби и ќе се изроди нешто позитивно...(тука веќе навлегувам во доменот на претпоставките)
Можеби ќе се даде шанса на децата кои и немаа минутажа, да осетат како е да се игра, па може и ќе станат играчи.
Досега и немаа шанса за ништо повеќе освен 2-3 минути на +30 или кога сите беа на клупа со по 5 лични.
Можеби и ќе се скрпи некој просечен состав за оваа наша лига...можеби...зависи...
Знаеш...непоправлив оптимист сум...поинаку и неможам да гледам...тој сум и таков ќе си останам.
Бидете ми поздравени!

И самиот беше свесен дека се се врти околу прењето пари...во кошаркава сите чуда (читај клубови) за две години. Да почнам од Кочани, да завршам со оваа Струмица. Значи за да заживее пак КК Струмица, т.е да биде на нивото на кое што беше претходниве две сезони, треба да се најде нов спонзор кој е спремен за прање. Верувам дека Струмица ке најде спонзор, можеби нема да има буџет како оваа сезона, но сигурно ке биде плејоф екипа. Зашто мислам така, Струмица е кошаркарски град и секогаш ке има интерес за кошарката, можеби не како овие две сезони, ама сепак ке има. Зашто мислам дека би било тешко сега, поточно оваа сезона да најде Струмица спонзор....Следниот спонзор доколку дојде сега, треба да ги покрие очекувањата кои рипнаа многу високо, после 4 финалиња во две сезони. А за тоа, треба да се вложат многу пари. Следниот перач, според мене ќе паузира една година, за да може после колку толку да ја крене кошаракта во Струмица од нивото на кое би била доколку останат работиве како што кажувате....а за следната сезона, нека им е честита титулата на Фени

И самиот беше свесен дека се се врти околу прењето пари...во кошаркава сите чуда (читај клубови) за две години. Да почнам од Кочани, да завршам со оваа Струмица. Значи за да заживее пак КК Струмица, т.е да биде на нивото на кое што беше претходниве две сезони, треба да се најде нов спонзор кој е спремен за прање. Верувам дека Струмица ке најде спонзор, можеби нема да има буџет како оваа сезона, но сигурно ке биде плејоф екипа. Зашто мислам така, Струмица е кошаркарски град и секогаш ке има интерес за кошарката, можеби не како овие две сезони, ама сепак ке има. Зашто мислам дека би било тешко сега, поточно оваа сезона да најде Струмица спонзор....Следниот спонзор доколку дојде сега, треба да ги покрие очекувањата кои рипнаа многу високо, после 4 финалиња во две сезони. А за тоа, треба да се вложат многу пари. Следниот перач, според мене ќе паузира една година, за да може после колку толку да ја крене кошаракта во Струмица од нивото на кое би била доколку останат работиве како што кажувате....а за следната сезона, нека им е честита титулата на Фени

Тоа е...
Вака или онака, стасавме до ова дереџе.
Не дека сум изненаден од ситуацијава, туку пребрзо ми се одигра филмов пред очите...во овие неколку дена.
Бев сосем исклучен од случувањата во кошарката последните, да не претерам, месец и пол. Што работа, што други обврски, што нешто трето што излегуваше, и се се сведуваше на штури информации.
Знам дека ми е мана што сум секогаш оптимист и идеалист.
Но, во случајов не се надевам на чудо.
Сепак...ми стои местото во салата :)
Ќе си гледам кошарка, каква и да била.
Останаа убави спомени од овие две сезони. Ќе ги прераскажуваме понатаму...
Сега...со Господ напред, па да видиме како ќе се одвиваат настаните.

Четврток ќе се знаа официјално кој играчи ќе си одат од Ср кој ќе останат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom