Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тоа викам јас дека алфа банк сака да разгледе, а преоднио рок завршува на 30 и ќе мора да се ослободат играчите оти поосле дека ќе играт за домашните праам маабет..

Дефинитивно изгледа ке нема кошарка во Струмица.Се откажале спонзорите кои требало да бидат,нема кој да ја предводи екипата и сите играчи најверојатно ке ја напуштат екипата.Во врска со тасовски и соколов кои имаат договор уште со струмица најверојатно со обештетување ке си одат и ако нема спонзори екипата ке продолже со подмладен состав.За жал тоа е вистината.:uvo:
еdit: Се откажале и од БИБЛ!

Тоа е!
Кошарката нема да умре, туку нема да е квалитетна.
Е сега...си признавам дека малку се заебав пред некој месец кога прогнозирав дека нема да дојде до толкав спонзорски крах, зошто и како не е за на форум, но тоа е тоа.
Нека сме живи и здрави!

Дефинитивно изгледа ке нема кошарка во Струмица.Се откажале спонзорите кои требало да бидат,нема кој да ја предводи екипата и сите играчи најверојатно ке ја напуштат екипата.Во врска со тасовски и соколов кои имаат договор уште со струмица најверојатно со обештетување ке си одат и екипата ке продолже со подмладен состав.За жал тоа е вистината.:uvo:
Od deka be saa tii gluposti koj ti gi kaza kak tolko skoro doznavas se do pregi govorese za zasiluvanja a saaa za raspaganja da ne si slucajno noviot menager na kkstrumica zadolzen za odnosite so javnosta a?:toe::toe::nenene::nenene:

Дефинитивно изгледа ке нема кошарка во Струмица.Се откажале спонзорите кои требало да бидат,нема кој да ја предводи екипата и сите играчи најверојатно ке ја напуштат екипата.Во врска со тасовски и соколов кои имаат договор уште со струмица најверојатно со обештетување ке си одат и екипата ке продолже со подмладен состав.За жал тоа е вистината.:uvo:

Sega resi se ke ima ili nema ednac vikas ke nema a posle mi vikas ekipata ke prodolze so mlad sostav so znaci ke ima kosarka vo strumica ili ako prodolzi ekipata so podmladen sostav toa za tebe e ednakvo kako da nema kosarka taka li ?

Ќе нема квалитетна кошарка е сакал да каже.. Епа ќе се покажат саа Цветков, Караманољев и некој други млади играче..

jas poveke na nikoj ne veruvam so ke kaze da ke cekam javno soopstenio od "upravata" na klubot i ve pozdravuvan na site:salut::salut::salut::salut::salut:

mislam oti se prostirat nogo gluposti-vo smisla so se govorat mabeti padnani od neboto,so si gi vadate od gazo

Sega resi se ke ima ili nema ednac vikas ke nema a posle mi vikas ekipata ke prodolze so mlad sostav so znaci ke ima kosarka vo strumica ili ako prodolzi ekipata so podmladen sostav toa za tebe e ednakvo kako da nema kosarka taka li ?

Сакаах да кажам ако нема ке се продолже со подмладен состав.

Od deka be saa tii gluposti koj ti gi kaza kak tolko skoro doznavas se do pregi govorese za zasiluvanja a saaa za raspaganja da ne si slucajno noviot menager na kkstrumica zadolzen za odnosite so javnosta a?:toe::toe::nenene::nenene:
кажаа на струмичките вести дека се откажале спонзорто во последен момент и оти е повлечена пријавата за библ.

Сакаах да кажам ако нема ке се продолже со подмладен состав.

кажаа на струмичките вести дека се откажале спонзорто во последен момент и оти е повлечена пријавата за библ.

C c c c mame im ebem!

Ајде сега Цветков и компанијата ќе се наиграат. :pos2::pos2:

Радикал само да не испадне дека и најофицијално е потпишал и тој за фени како што и најофицијално потпишал грне за мзт.нејкам да се караме ама немој така пред време да збориш.

Ни јас несакам да се караме, ама некој овде ви пушта водичка и којзнае колку ви се смее кога се палите. Прочитајте си го тој таканаречениот информатор, памтете му ги постовите, па ке видите за 5 дена колку само ве исполажа. И официјално ви беше Лукоил, па ништо не испадна. Дали приметувате кој е тука типот што шири дезинформации, а вие највеќе му верувате?

Ne be na tatko mu ke e klubot za tva on znaaa so pise

А на татко ти е?

Па нели ќе сме биле појаки, нели најдовме јак спонзор, од каде сега тоа? веќе почнавме и со кошаркарите да преговараме, а сега пак се враќаме од почеток???

Дали сфаќате како само ви се смее сега дотичниот дезинформатор? Ве напали за џабе...тој оној кој ми негираше дека грне потпишал за Мзт со милион посто сигурност, тој оној кој ви кажа дека Лукоил ке е спонзор, тој оној кој ви кажа нереален буџет од 700.000, што гарантира дека Тасов и Богоев нема да си одат, оној што не предизвика тука пола членови на тепање...

Кољо, В...АНУС, кој по ѓаволите е сега дежурен синоптичар??? Криво ми е за развојот на настаните, остана монопол Фени само, нема да има неизвесност ако е ваква работата, ама на крајот, за жал, можам само да кажам ВИ РЕКОВ?!?

Се надевам дека на 10 Јули ке закачите добар спонзор, бар колку толку да парирате на јаките екипи (читај Фени), пошто како стојат работиве, Фени ке биде неприкосновен

Хаха, демек сега ти е криво за развојот на настаните, а сигурно скокаш од среќа. Ќе видеме што ќе биде за пар дена, јас искрено и никојпат не сум верувал на информации од форумот.

Работите се измениле во последен момент. Така знам така пренесувам.Жал ми за клубот но сеуште верувам дека ке се најде некој спонзор.

Ако досега не ви се веруваше исходот еве ново инфо...Сега и официјално е потврдено од БИБЛ(не прашувајте како знам) дека Струмица се откажала од тоа натпреварување..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom