Радикал само да не испадне дека и најофицијално е потпишал и тој за фени како што и најофицијално потпишал грне за мзт.нејкам да се караме ама немој така пред време да збориш.
Ни јас несакам да се караме, ама некој овде ви пушта водичка и којзнае колку ви се смее кога се палите. Прочитајте си го тој таканаречениот информатор, памтете му ги постовите, па ке видите за 5 дена колку само ве исполажа. И официјално ви беше Лукоил, па ништо не испадна. Дали приметувате кој е тука типот што шири дезинформации, а вие највеќе му верувате?
Ne be na tatko mu ke e klubot za tva on znaaa so pise
А на татко ти е?
Па нели ќе сме биле појаки, нели најдовме јак спонзор, од каде сега тоа? веќе почнавме и со кошаркарите да преговараме, а сега пак се враќаме од почеток???
Дали сфаќате како само ви се смее сега дотичниот дезинформатор? Ве напали за џабе...тој оној кој ми негираше дека грне потпишал за Мзт со милион посто сигурност, тој оној кој ви кажа дека Лукоил ке е спонзор, тој оној кој ви кажа нереален буџет од 700.000, што гарантира дека Тасов и Богоев нема да си одат, оној што не предизвика тука пола членови на тепање...
Кољо, В...АНУС, кој по ѓаволите е сега дежурен синоптичар??? Криво ми е за развојот на настаните, остана монопол Фени само, нема да има неизвесност ако е ваква работата, ама на крајот, за жал, можам само да кажам ВИ РЕКОВ?!?
Се надевам дека на 10 Јули ке закачите добар спонзор, бар колку толку да парирате на јаките екипи (читај Фени), пошто како стојат работиве, Фени ке биде неприкосновен