Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Се прифаќа..не се сеќирај..Туку дај кажете Струмичани што очекувате од вечераниот натпревар...Малце образложете..дали ќе победиме или изгубиме и зошто..

Мислиш дека некој од струмичаните ќе каже да изгубиме? :kesa:

Emi ocekuvame site pobeda...Pred se fer play pa neka pobede podobriot a podobriot e Strumica(se razbire) i samo ostanuva uste sudiite da ne izveduvat i titulata e u nasi raci...Znaeme site deka Strumica 2005 moze da uspee da ja zema 2 titula...zatoa deneska site da navivame i da im dadame podrska na nasite kosarkari zatoa sto go zasluzuvaat toa...Pa da stiskame palci za pobeda....====Cela sala Grmi napred strumica NAJDOBRIOT I SEKOGAS POBEDUVA====:helou::helou:

Мислиш дека некој од струмичаните ќе каже да изгубиме? :kesa:
А што ако навистина изгубиме..мислиш дека поразот не е опција..
Тогаш постои можност Струмица д ја снема..како тим..кој го знаеш овие две години..

:olee::olee::olee::olee:

Ајде Струмица, јас излегувам од дома одам во штабот уште сега. Само напред и се надевам дека следниот пост што ќе го напишам тука ќе биде ВТОРА ТИТУЛА !

Тогаш постои можност Струмица д ја снема..како тим..кој го знаеш овие две години..

De be i ti pa sega ne mi vnesuvi negativna energija aj molam ti se...

De be i ti pa sega ne mi vnesuvi negativna energija aj molam ti se...
Оти да не си замена за Виктор..
Мора да размислуваме дека натпреварот има два исхода...ПОБЕДА...ПОРАЗ...

Abe se u red tava e igra nemozas da kazas nisto ama ti pita kak so se sejkavam so ocekuvame od vecerasniot natprevar i nie si kazaame so ocekuvame zatava ne mi rusi raspolozenieto oste sabalje sabalje :smir:

Па одиме на победа али најмногу се плашам да не подлегнеме на наводни провокации од судиите и да наштетиме на Струмица...! иначе сум сигурен дека нама да дозволиме по минатата победа да изгубиме дома

Опција е, али не верувам дека некој струмичанец би „типувал“ да изгубиме... Јас сум оптимист и се надевам на победа, само цела работа да не га заебат судиите или да настане некој инцидент, пошто имам некое претчувство дека Амир ќе провоцире...

Abe neka provocire nie ne smeeme da padname na negovite glupi provokacii oti oni tava sakat saa ama nie treba dapokazame oti ne sme tolko plitki u mozoko i treba da razmisluvame oti so naseto ponasanje mozesamo da im nastetame na Strumica nisto drugo...za tava aklo u glavata ne u gastee :vozbud::salut:

Уште нешто..почитувајте ги правилата на форумот и пишувајте на македонски литературен јазик..без дијалекти..

знае ли некој дали ке има карти на влезовите како и обично/а ако не /од каде да се земе и колку кеш ?

знае ли некој дали ке има карти на влезовите како и обично/а ако не /од каде да се земе и колку кеш ?

Да причиташе назад 1-2 страни ќе видеше... Карти има у Џордан, Маракана и Барса, а ќе има и на влезо од спортската сала... А чинат 100 ден....

100 denara e kartata a imase gi vo kladilnicite,a vikat deka oste gi ima...

Bi trebalo da ima i na vlezot...ama sigurno ke ima do sega sekogas e imalo i na vlezo ...samo dojdi porano za da si fatas mesto :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom