Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тогаш на влезо ке си земам и така не ми се излеваше од дома некоја мрза ме фатило у П.М :nesum: ако ме зафркнат на влезо ке праеме скандал :wink::wink:

НАЈНОВИ ВЕСТИ!!!! ИЗВЛЕЧЕНИ ГРУПИТЕ ЗА БИБЛ! СТРУМИЦА ВО ГРУПА СО РАБОТНИЧКИ ! 1 коло дерби со Скопје.Еве ја групата:
СТРУМИЦА(Македонија)
Работнички(Македонија)
Левски (Бугарија),
Динамо Букурешт (Романија),
Мега Аква Монта (Србија)
вториот претставник од Грција.

Судии на натпреварот се Марјан Мицевски, Петар Денковски и Игор Митровски, а делегат е Владимир Макревски.
19.00 Спортска сала Парк СТРУМИЦА!

Струмица тепа вечер, фени е психички послаб, Струмица има предност игра на домашен терен, тешко да изгуба дома...Така да одаме вечер на Втора Титула

Не би го мислел истото:smir:

Еј ако заврне многу јак дожд вечерва може и да ја одложат бидејки салата препушта малку на терен капа ....:tapp:

Еј ако заврне многу јак дожд вечерва може и да ја одложат бидејки салата препушта малку на терен капа ....:tapp:

ШТЕТА, само да не заврне многу. ама како шо гледам вонка се спрема на големо.

ШТЕТА, само да не заврне многу. ама како шо гледам вонка се спрема на големо.

Да и мене ми е страхх ..... ке заврне.....:tapp::tapp::tapp:
А може и да се игра ама игава ке е тапа ......ке се лизгааттт играјачите , повреди све ке има.,.:tapp:

Од прилика накај колко саато ке одате бе?Јас сум тама најкасно до 17:15 :pos2:

:pos:
Извини вака ама како да не се насмеам на ова, не е провокација ама шампиони сте мајкаму стара, требало малку да ја подзакрпите :smir:

Салата е под концесија..во рацете на еден фолкер..кој не се рабира многу во крпење...:toe: Типот има хоби...чува комарци и вади маст од нив...ако ме разбра..

:pos:
Извини вака ама како да не се насмеам на ова, не е провокација ама шампиони сте мајкаму стара, требало малку да ја подзакрпите :smir:
Братче не е до нас верувај...Имаме супер газда "ПОЗНАТИОТ" пеач Перо Христов,ја УНИШТИ до целост салата !!!Пробувавме со разни глупости тоа да го санираме ама салата треба од горе да се прави нешто ми кажуваа ама заборавих....Се срамам што човекот има како моето ПРЕЗИМЕ !!!:tapp:

Од прилика накај колко саато ке одате бе?Јас сум тама најкасно до 17:15 :pos2:

Јас у 17:00 збирам друштвото и ќе одаме. Додека да се збереме, додека да се исклацкаме до саалта, ќе не најде 17:30.

не мине тва пусто време...ајде уше 2 саата

Јас у 17:20 сум кај другарчево збираме и одаме таму ке сме около 17 : 45 блиску сме до салата .. не е многу далеку .... позз
А за салата шознам треба секоја минута да се бриши .. ШАМПИОНИ сме а салата ни препушта ЛОЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom