Фан клуб: Струмица

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
И јас си земах карта од Барса 100 денара ајде уше 8 саата до натпреваро со душа чекам да почне..

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Не ми се верува как можех лани да не одам на последното финале...простак...е таа година не испуштам

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Abe beh ama mislaah deneska ke ima nesto drugo inaci detenceto e zakon stvarno...:smir:

Maleee aj be neka ide veke 5 saato da se majnam od doma :vozbud:

Ajde posle soberajte se site od forumo ke dojdam da ve vidam i da ispeeme nekolku pesnicki zaedno :pos2::pos2:

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Абе слушам мабетеоти немало веќе карти? Стварно ли е ?

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Не ми се верува как можех лани да не одам на последното финале...простак...е таа година не испуштам
Da ti kazam pravo I NE E ZA ISPUSTANE :smir:
Абе слушам мабетеоти немало веќе карти? Стварно ли е ?
Emi neznam nie sekoj den ka pisaame na forumo kupejte si karti vie deka ste bile...neznam ama bi trebalo be da ima do tolko li site kosarkare stanaa u strumica :vozbud: Ti pa odi nakaj 5 ipol tama i ako nema mos pa ako si dobar decko ke te pustat bez pari :helou:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Струмица тепа вечер бе...абе ако се завршиле картте у кладилницте, ке има пред вратта ке продават така беше и за со Цедевита продаваа низ градо и пред вратта имаше па

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Ќе има карти на влезо гарант (е саа до колко саато ќе се истрошат тва е друго прашање :)), не е можно цел народ шо ќе оде да е земал карти од кладилниците.

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
Abe beh ama mislaah deneska ke ima nesto drugo inaci detenceto e zakon stvarno...:smir:

Maleee aj be neka ide veke 5 saato da se majnam od doma :vozbud:

Ajde posle soberajte se site od forumo ke dojdam da ve vidam i da ispeeme nekolku pesnicki zaedno :pos2::pos2:
:pos2: Форумџиите ќе пееме на центаро, ак даде господ да освооме титула :)

Член од
1 април 2007
Мислења
132
Поени од реакции
3
Abeee tava ke e nogo guzva....osekam oti ke me iznervire nekoj deneska u guzvata :icon_eek:
Eeee do tugajska jas nema da imam glas...Sepak imi u predvit oti sum momicka i oti sum od poneznio pol :pipi::vozbud::vozbud::vozbud:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
кажи се која си, така ного си анонимна

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Се прифаќа..не се сеќирај..Туку дај кажете Струмичани што очекувате од вечераниот натпревар...Малце образложете..дали ќе победиме или изгубиме и зошто..

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Струмица тепа вечер, фени е психички послаб, Струмица има предност игра на домашен терен, тешко да изгуба дома...Така да одаме вечер на Втора Титула

Kajgana Shop

На врв Bottom