Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Koj posleden ke se smee?
Ke ti kazam kratko i jasno a ti kako sakas svani si go...
ABET AMIR
Охооо,почнавте и со газдата да се силите...Каков АМИР бе зошто нема достоинство па да дојде да седне во ложата како што тоа го прави Панајот а не таму зад кош да оди оти знае што го чека во Ложата,зад него ќе седе ВРЕШКАТА :pos2: :pos2:

Уште нешто Тимето го откажал армасувањето,значи нема што да се преоптеретуваме...:smir: Зошто нема услови да се армасува ако бидеме шампиони ке се слави до .....А ако не бидаме па(не дај боже)можеш да замислиш каков ќе биде секој од нашите играчи...

ШАМПИОНИ!!! ШАМПИОНИ!!!

Ајдее малку покасно и јас да се приклучам на дискусијата, не бев овде (ама ја гледав утакмицата) па затоа немав контакт со интернет.

Закон еј, незнам, се вративме од мртвите шо би се рекло.
Се сеќавам кога Фени имаше 21 разлика седнав на страна и така разочарано гледав, си викам зарем толку е силата на моите (така викам бидејќи клубот го осеќам како многу близок). Почна последната четвртина, и оп почнавме да даваме знаци на живот, а викам мајката ќе има нешто, и ко се разигравме, дур да трепнеш разликата ја стопивме. Фени незнаеше што се случива, но тоа е одлика на Шампионите. За жал по еден таков силен удар на Струмица, следуваше демонстритањето на кавадаречката "култура". се сеќавате кога ни велевте, сме немале култура сме немале појма. по весници пишувавте, дојдете да ја видите културата и беспрекорното организирање на натпревар во Кавадарци. и шо да видеме па исто. абе Македонија. тоа е.

Мака ми е што не бев овде на славењето во центарот на Струмица. но се надевам дека вакво уште поголемо славење ќе има со Сабота.
Следува оној меч кои сите во Струмица го поакуваа, а тоа сами да одлучуваме.

Ме плаши само заканата од комесарот за натпреварување дека секој најмал неспортски начин на навивање ќе заврши со празнење на салата, но верувам дека и затоа ќе најде решение нашата управа.

П.С само кошаркарите уште сега да не летнат во облаци, потребна е машка битка, игра со срце во струмичкиот Парк.

П.П.С а за атмосферата да не зборувам, осеќам ќе неможе игла да се фрли на трибините.

Браво бе Галактикос конечно некој да каже нешто паметно. На тебе те плаши Димишковски да не испразни салата, а на мене па ме плаши Амир.

Гледам Атанасе нешто го расправа Амир...
И Виктораниус исто...
Спомнав пред некој ден дека за последниот натпревар ќе е најважно да имаме фер судење. Со фер судење ја браниме титулата.
Ама, Амир си има инвестиција, а и добро си ја осигурал инвестицијата...тоа малце ме плаши...

И Виктораниус исто...
Спомнав пред некој ден дека за последниот натпревар ќе е најважно да имаме фер судење. Со фер судење ја браниме титулата.
Ама, Амир си има инвестиција, а и добро си ја осигурал инвестицијата...тоа малце ме плаши...

A vo sprotivno pretpostavuvam navivacite ke vlezat na teren.Ke bide haos

И Виктораниус исто...

A vo sprotivno pretpostavuvam navivacite ke vlezat na teren.Ke bide haos

Тоа што го плаши Струмикс ме плаши и мене.

Замислете, читам во Македонски спорт, кавадарчани се жалат на судењето...
Да се смеам или да плачам?

"Не можам да го заборавам тој момент. Очекувавме дека цела Струмица ќе слави со нас, но не и дека поголем дел од нив ќе тргнат да н$ пресретнат. Чувството навистина е неописливо. Само што влеговме во Валандово таму н$ чекаа голем број навивачи. Сум бил во многу земји, но Струмица никогаш нема да ја заборавам бидејќи станува збор за град кој навистина живее за кошарката" - вели Пуповиќ.
:vozbud:

П.С. Треба да се забране да се внесуват шишиња и други срања унатре, барем тај натпревар!

Замислете, читам во Македонски спорт, кавадарчани се жалат на судењето...
Да се смеам или да плачам?
Смеј се lol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom