Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
De be moljam ti se odgovori mi na tava so te pitah:salut:
Охооо,почнавте и со газдата да се силите...Каков АМИР бе зошто нема достоинство па да дојде да седне во ложата како што тоа го прави Панајот а не таму зад кош да оди оти знае што го чека во Ложата,зад него ќе седе ВРЕШКАТА :pos2: :pos2:Koj posleden ke se smee?
Ke ti kazam kratko i jasno a ti kako sakas svani si go...
ABET AMIR
Човек шо ти стана на тебе бе.. и ти после поразо си како издрогиранxexexe...Abe decki koj posleden se smee najslatko se smeee :pos2:

Гледам Атанасе нешто го расправа Амир...
И Виктораниус исто...
Спомнав пред некој ден дека за последниот натпревар ќе е најважно да имаме фер судење. Со фер судење ја браниме титулата.
Ама, Амир си има инвестиција, а и добро си ја осигурал инвестицијата...тоа малце ме плаши...
Хехехе...вие се надевате на тоа.A vo sprotivno pretpostavuvam navivacite ke vlezat na teren.Ke bide haos
Гледам Атанасе нешто го расправа Амир...
И Виктораниус исто...
Спомнав пред некој ден дека за последниот натпревар ќе е најважно да имаме фер судење. Со фер судење ја браниме титулата.
Ама, Амир си има инвестиција, а и добро си ја осигурал инвестицијата...тоа малце ме плаши...
A vo sprotivno pretpostavuvam navivacite ke vlezat na teren.Ke bide haos

Смеј се lolЗамислете, читам во Македонски спорт, кавадарчани се жалат на судењето...
Да се смеам или да плачам?