Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
како што беше лани на флезот те претресуваат и потоа те пуштат ...
како на филмови беше ..хахаха

Незнам некој пред тава пиша оти ако не ајдуците од другата страна ке пцујале по играчите...нема шанси .. веке 2-3 год. по ред одам па секојпат седам одма спроти ајдуците па никој ништо не е казал а нема ни да казе . Иначе у сабота има цела сала да ече... ааајде Струмицаааа

2whpog9.jpg

Еве ви ја културата Кавадаречка,а пазете човекот што го удира на Љочето е човекот што се тужи со ГРНЕ

Хаха, па нели они се фер и коректни и да изгубат нема да фрлат шишиња и да прават инциденти.

И кога ќе победиш, И КОГА ЌЕ ИЗГУБИШ, Фени наш македонски, во срце ќе ни останеш.

Да немате грешки во песната ? :pos:

Decki vi gi citam postovite i mozam da zaklucam deka gi imate istite simptomi sto nie gi imavme pred neknjasniot natprevar...Ako nisto drugo mi vlevate nades za vo Sabota.Veruvajte mi deka niste ne e gotovo

Е што да не ние славиме титула, што има лошо ако сме оптимисти за во Сабота.

Abe sekoj si naviva za svoite so da ne sakas za Feni da navivame slucajno :nesvest:

A dali ke pobedame ili ne(nie veruvame oti mozame da pobedime) sigurno nema da se izglupirame kako vie nekni :salut::baeh::baeh:

A ti veke ga bese li izgubil nadesta :pos2::pos2:
Па нивната е изгубена после исвиркувањето на играчите и на Емил,само не сакат да признаат.И денес во Спорт ЕМИЛ ми се правда само не можев да погледнам во публиката и да ги видам тажните лица на нашите навивачи или така нешто беше ц.ц.ц.ц:pos2:

E a najsmesno mi e so Kavadarcane govorat za kultura a oni sekoj 2 zbor im e pcuene....hahahhaa :vozbud::vozbud:

sakas da kazas oti ti li ke se smees posleden :nesvest:

Cisto sumnjam tipce....:smir:

xexexe...Abe decki koj posleden se smee najslatko se smeee :pos2:
И што сега сакаш да не убедиш на не бидеме оптимисти на победа на Струмица во сабота?Си се заебавал братче одма би ти кажал...

Ние сме оптимисти дека ќе победиме,а не како вас дека веќе го дигнавме пехарот.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom