Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
2qsnrsm.png

29zzza0.png

293aw48.png
Фала многу :smir: Ке можат сега и други да видат како се слави. (мислам на оние кои викаа ке славиме во Кавадарци) :helou:
ПС: Ај да одам веке да спијам оти утре ке нема кој да ви донесе сметки за кабел нет хехе

ВТОРА ТИТУЛА АЛЕ АЛЕ ВТОРА ТИТУЛА ВТОРА ТИТУУУУЛААА АЛЕ АЛЕ ВТОРА ТИТУЛА!!!! Дек сте сега бе кавадарчани а нигде ве нема или оште славете не сте се вратиле од плоштадо?:pusk:
Џабе толко се закануваате кој ке бил тај шо ќе дојдел у Кавадарци.. јас дојдех јас навивах никој ништо не ми кажа! ВЕ Е*ААМЕ У СРЕД КАВАДАРЦИ!!!!! Ш А М П И О Н И!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Slicna situacija kako za kupot.Mozeme sega i nie da se vadime na sudii i da kazeme deka nad samardziev imase faul ili deka nemase namerna nad tasovski no nema da placam kako vie togas tuku ke kazam neka vi e cestita pobedata.Toa so sisinjata bese RUGA isto kako i so svirkanjeto na krajot.Definitivno mnozinstvoto vo salata dokaza deka ne znae da bide vistinski navivac i go potvrdi toa sto go rekoa nekoj od Aerodromcite.Sekoa cest na isklucocite koj sto ni maana nitu svirkaa na svoite milenici kojsto cela sezona gi velicat deka se najdobri.Nitu mavnav nitu pomisliv da mavam.Na kraj aplaudirav makar sto malce sramelivo oti bese ocigledno deka sum malce razocaran.Sepak kako visrinski navivac ke ja dogledam serijata do kraj pokraj toa sto nejziniot tek se smeni za 360 stepeni

Neznam dali se gledase na tv oti koga publikata mavase po strumickite kosarkari toj amir sto tolku cesto go spomnuvate zastana so niv i zastana na najgolemiot dozd od sisinja so cel da gi sopre navivacite da frlaat.Dobar gest od nego mozebi ke go smenite mislenjeto za nego malce od malce.

Да де...фаул над Самарџиев...кој се сплетка и си падна...па потоа убаво си замавна и го удри Тасовски домаќински по рака од зад грб кога овој беше готов да положи 2 поена...и истиот тој Самарџиев кој сере за секоја судиска одлука на секој натпревар и не добива технички, како и Рајковиќ кој уште малце да влезе во игра, и не добива технички...и Амир кој, нели е мецена на мак-баскетот, ама Евреј без есап не ни моча, си го има он есапот...а како реагирал кога летаа шишиња...тоа нема врска со бизнис, т.е. кошарка.
Најмногу се плашам од судиите за во петок. Да судат како денес, 50-50, сигурно тепаме.

Амир не застана на шишињањта отиде да ги исчисти.Слаба атмосфера имаше од публиката кај вас..
Едит: Се вракам енос од центаро лудница е ... бакли,огномети, музика , ајдуци, народ , играчите и незнам ти оште шо има... Адреналино мее СТОТКА!!!!!!

nogu jako bese na centaro ludnica SAMPIONI SAMPIONI

Амир не застана на шишињањта отиде да ги исчисти.Слаба атмосфера имаше од публиката кај вас..
Едит: Се вракам енос од центаро лудница е ... бакли,огномети, музика , ајдуци, народ , играчите и незнам ти оште шо има... Адреналино мее СТОТКА!!!!!!
На центаро е лудница!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:. ПС: Не и беше толку лоша атмосферата.. само на крајот тоа им беше најглупавото нешто што можат да го направат.. да укат и свират по нивните играчи ццц. И што се форсиравте толку.. културни ништо не мавале ќе навивале на крајта дожд од шишина... многу се изглупиравте на овој натпревар!

НЕ Е ГОТОВО СЕУШТЕ :toe:
Само ја прајме да биде поинтересна за после да пишиме на форумот како тоа вие струмичани со голема култура, плачите зошто не ја освоивте титулата на МЕЧ УТАКМИЦАТА во Струмица во ПЕТОК.

Не сакам да понижувам со ова никој , но само
НЕКА ПОБЕДЕ ПОДОБРИОТ .

Тоа што се случуваше на центарот не може да се опише каква АТМОСФЕРА,каков КАДИЈА :pos2: прв пат човекот да го видам така од срце насмеан и возбуден..Сите играчи ВЕСЕЛИ,ги пеат песните со Ајдуците,ТРУБИ,огномет и ред други работи...А како да помине нешто а да го нема нашиот градоначалникот,еј човекот најде и за тоа време и дојде на центар со Ајдуци ШАЛ и се радуваше и тој со сите нас...Е тоа е тоа што го има во Струмица,а ЌЕ ГО НЕМА НИКОГАШ ВО КАВАДАРЦИ...
П.С Правев муабет со ГРАДОНАЧАЛНИКОТ сега и верувајте АЈДУЦИ за утакмицата ке имате +1 ГРАДАНАЧЛНИКОТ ми рече дека ќе навива со вас на утакмица,која не се знае кога ќе се игра бидејќи ТИМБАТА се армасува во Сабота:pos2: :pos2: Позз СТРУМИЧИАНИ радувајте се на победата,а сега јас ќе спиам НАСМЕАН:pos2:

Мислам дека шансите за ваша победа сега се 70 - 30. Тешко да ве победат пред ваша публика, а и психолошки вие имате предност. Сепак може да ве заебат слободните.

Мислам дека шансите за ваша победа сега се 70 - 30. Тешко да ве победат пред ваша публика, а и психолошки вие имате предност. Сепак може да ве заебат слободните.
Хех после ова што се случи во Кавадарци.. доклку судиите ја ебат работата и Фени победи не дај боже нема живи да си одат од Струмица ни судиите ни играчите!
Едит: Сигурно ли ќе се игра у Струмица!? Да не излезе саа некоо казна па на неутрален терен да играме..

Ајде,ајде какви глупости читам уште од сега?Абе каква победа на Фени овде ма нема шанси брате уште кога ќе влезат на загревање и видат атмосферата утакмицата и е изгубена верувај,Фени нема ни 1% шанса...Знам сега некој ќе рече од Кавадарци,не зборувај како што ние зборувавме но тоа е вистината Фени овде треба да се крсти да не биде прегазен,за да изгуби ќе изгуби но да се крсти да не биде засрамен и тој и нивниот Директор Амир ...Искрено незнам како не и е срам на Лозари?Финале а беа во толку мал број,ама тоа е тоа и се фалат со атмосфера,ке видам што е атмосфера во петок или сабота.:salut:

Лозари жалните па и га прекинааме славата ептен се разочараа од другата година мош и за Струмица ќе навиват не се знаа :pos::pos::pos:.
У петок ли ќе се игра утакмицата?

Тоа што се случуваше на центарот не може да се опише каква АТМОСФЕРА,каков КАДИЈА :pos2: прв пат човекот да го видам така од срце насмеан и возбуден..Сите играчи ВЕСЕЛИ,ги пеат песните со Ајдуците,ТРУБИ,огномет и ред други работи...А како да помине нешто а да го нема нашиот градоначалникот,еј човекот најде и за тоа време и дојде на центар со Ајдуци ШАЛ и се радуваше и тој со сите нас...Е тоа е тоа што го има во Струмица,а ЌЕ ГО НЕМА НИКОГАШ ВО КАВАДАРЦИ...
П.С Правев муабет со ГРАДОНАЧАЛНИКОТ сега и верувајте АЈДУЦИ за утакмицата ке имате +1 ГРАДАНАЧЛНИКОТ ми рече дека ќе навива со вас на утакмица,која не се знае кога ќе се игра бидејќи ТИМБАТА се армасува во Сабота:pos2: :pos2: Позз СТРУМИЧИАНИ радувајте се на победата,а сега јас ќе спиам НАСМЕАН:pos2:

Od mene mu bese poklon salot :) jas mu go dadov mojot mu go staviv na vratot slavese so nas gi peese pesnite so nas i frli nekoja paricka na gupksta muzika:) Sega im preporacuvam na Lozari da gledat sto e atmosvera vo petok a ne kako tie deneska se resava koj ke bide sampion bea nekade okolu 50 dusi toa ubavo se gledase bidejki gi dadoa nekolku pati od blisku. pozz do site i vo petok site zaedno da navivame i na kraj da ja proslavime odbaranata na samiponskata titula i ke kazam samo uste edno GOSPOD GLEDA :) pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom