Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична игра, секоја чест ШАМПИОНИ! Алал му вера на Богоев и на присебноста шо ја имаше цела утакмица, капитен достоен на улогата шо ја има во тимот. Шутот за три беше катастрофа пред 4та четвртина, дали имавме 3/15 за тројка. Многу нервоза во последната четвртина, резултира со напукано стакло и флеки од кока кола на ѕидо, Тасовски е тежок психопат, го нема цела утакмица, и кога е најпотребно краде топки, се прави техничка над него, мирна рака и напад за Струмица. ФАЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОСТА.
копи/паста со фрлањето шишиња БЕЗ ПРИЧИНА, немаше еден саалам Томе да им исчисте салата, двујца полицајци сокршии од ќотек на еден козар на паркето, и после на центаро со ајдуците да славаме. Уште има народ кај гоцето, на мен главата ме боле и грлото ми е ташна напраано, одам да чинам еден чај и легнувам си.
Очекувам пеколна атмосфера и полни трибини 1 саат пред почетокот на утакмицата за три дена. Со Господ напред до втора титула.
ШАМПИОНИ

Кај мене ја отвора странат и супер е ова баше сега ќе гледам каков дочек ќе им направите на играчите.

П.С. имате ли бакљи?

Mislam deka ima .. ajde jas odam tamu .. nemozam da gledam a da ne prisutstvuvam .. pozz do STRUMICA

Епа ќе почекаш малко...
И јас чеках...
И за 2-3-4-5 минути би требало да ти излезе...
едит: На центаро е лудница, блокиран е пато веќе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom