Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да ти кажат, строго доверливи информации се. :pos2:

Иначе за утре што бива ?

Слушам тај Кадија бил тука по препорака на Бошњак ?

Сега Иванчето ќе има шанси да се покаже. :wink:
bosnjak igraese u igokea u bosna i tamu mu bese kadija trener

Па да бе..по препорака на бошњак е тука кадија и сега мислам дека иван ке си го покаже вистинското лице т.е колко вреди и неговите врвни квалитети бидејки не добиваше доволно минутажа кај мајмунот

abe nas sardzovski od bitola 1 ni se nema padnato,a denkovski sekoa utakmica. so go fanalo tija kompjuterot ne znam,se edni isti sudii
A si mislis deka i na kompjuterot ne gi mestat? pff

Томчето Соколо, не е во Струмица, туку ојде во Романија.

Јас какшо го сватих, питува(ше) за Томето тај шо брише пархето :pos2:

Томчето цуцулчето закон човек....Инче вечер одаме на кошарка нели .....Јееее.Мислам оти ќе ги тепаме на Пелистер едно 20 Разлика....

не бе зашо да мислам сигурен сум :) :) :) :)ШО мислаш оти вии изгубиите од Пелистер и нии ли ќе изгубаме :)

Ce izvinis ama ni go tepame pelister minatat nedela kaj nas se igraese za toa informacija gledam ne si informiran a so ce kazis za u nedela a????????? i nas li ce ne tepate :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: a be dete dete odi pusti si televizija gledaj crtani kaj tuka si se nacukal:tv:

хахах Дете можам да кажам оти 90 сум ти батко, А за победа ќе имаме над Фени и тоа во сред Кавадарци...Нем после да те нема тука да пишеш....Да плачеш дома како п.ч.а лакована....

Nogu si siguren toa ne me bendisuva oti znajs kako e da mu lafis na site strumica ce tepa ce tepa i posle ako izgube a ce izgube u kavadarci kako ce se pojavis na kanalot kaa gi ubeduvas site deka ce tepa strumica :pos2::pos2::pos2: a toa dali si mi batko ili ne nema vrska so poznavanjeto za kosarka aj se gledame u nedela pozz:smir:

Nogu si siguren toa ne me bendisuva oti znajs kako e da mu lafis na site strumica ce tepa ce tepa i posle ako izgube a ce izgube u kavadarci kako ce se pojavis na kanalot kaa gi ubeduvas site deka ce tepa strumica :pos2::pos2::pos2: a toa dali si mi batko ili ne nema vrska so poznavanjeto za kosarka aj se gledame u nedela pozz:smir:

optimisticki vleguvame vo ovoj duel, siguren sum deka 99.9% ke izdvoime pobeda.

Ti pa oti imas mn golemo poznavanje so kosarkata, od mars se gleda... samo tuka im gi lizis na site...

abe posle tepame 100%

хахах Дете можам да кажам оти 90 сум ти батко, А за победа ќе имаме над Фени и тоа во сред Кавадарци...Нем после да те нема тука да пишеш....Да плачеш дома како п.ч.а лакована....

Хахаха детенце :pos2: кажи му колко си поголем од него јас да не му кажам , срамно е :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom