Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
so ti vika XRISTOV wee abe gledam gore na gornite postovi se protiv nego odas

ja ti napisa u prethodniot post ama ocigledno ne sakas da se smirime. ako sakas taka-u red

So,e be so tebe?Da,znam ...Znam tocko sekoj igrac koj kolko dobiva,znam Miodrag kolku zema...Znam pomosnikot drago kolku zema,ama na kraj ova ne e vazno,vazno mi e sto so celo srce go sakam klubot....:toe:

ne se pravite pametni site.makedonska liga e takva sto edinstveno igracite znaat kolku pari zemaat.hristov jas neznam mozebi si ti nekoj funkcioner vo timot ali vo sprotivno neznam kolku tvoite informacii se tocni.jas moze da slusam kolku sakam spekulacii niz gradot ali dali i polovina od toa se tocni...

Saa,ke odam ke pitam u Barsa:pos2:

Нема да ти кажат, строго доверливи информации се. :pos2:

Иначе за утре што бива ?

Слушам тај Кадија бил тука по препорака на Бошњак ?

Сега Иванчето ќе има шанси да се покаже. :wink:

Нема да ти кажат, строго доверливи информации се. :pos2:

Иначе за утре што бива ?

Слушам тај Кадија бил тука по препорака на Бошњак ?

Сега Иванчето ќе има шанси да се покаже. :wink:
Emi da Ivan prv rekov da se obidat,zosto doznal deka Kadija e bez rabota...:smir:

ne se pravite pametni site.makedonska liga e takva sto edinstveno igracite znaat kolku pari zemaat.hristov jas neznam mozebi si ti nekoj funkcioner vo timot ali vo sprotivno neznam kolku tvoite informacii se tocni.jas moze da slusam kolku sakam spekulacii niz gradot ali dali i polovina od toa se tocni...
Ok,ne mi veruvaj...Ne mora sekoj da mi veruva,koj saka moze koj ne ...oK...:toe:

Знаате ли колко пари зимат у тимо на Струмица...Ного пари..

е тука негде си блискоа мош и малко повеќе...... :)

П.С. Ќе ве покакаме во Сред Кавадарци ххихи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom