Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe nas sardzovski od bitola 1 ni se nema padnato,a denkovski sekoa utakmica. so go fanalo tija kompjuterot ne znam,se edni isti sudiiАко Златевски ни се падне и со Фени, ееее незнам шо ќе биде.
So,e be so tebe?Da,znam ...Znam tocko sekoj igrac koj kolko dobiva,znam Miodrag kolku zema...Znam pomosnikot drago kolku zema,ama na kraj ova ne e vazno,vazno mi e sto so celo srce go sakam klubot....ti se znais
ТАКА Е !!!So,e be so tebe?Da,znam ...Znam tocko sekoj igrac koj kolko dobiva,znam Miodrag kolku zema...Znam pomosnikot drago kolku zema,ama na kraj ova ne e vazno,vazno mi e sto so celo srce go sakam klubot....![]()
So,e be so tebe?Da,znam ...Znam tocko sekoj igrac koj kolko dobiva,znam Miodrag kolku zema...Znam pomosnikot drago kolku zema,ama na kraj ova ne e vazno,vazno mi e sto so celo srce go sakam klubot....![]()
Томето колку зима??
зафрканција.![]()
So,e be so tebe?Da,znam ...Znam tocko sekoj igrac koj kolko dobiva,znam Miodrag kolku zema...Znam pomosnikot drago kolku zema,ama na kraj ova ne e vazno,vazno mi e sto so celo srce go sakam klubot....![]()
Saa,ke odam ke pitam u Barsa:pos2:
Emi da Ivan prv rekov da se obidat,zosto doznal deka Kadija e bez rabota...:smir:Нема да ти кажат, строго доверливи информации се. :pos2:
Иначе за утре што бива ?
Слушам тај Кадија бил тука по препорака на Бошњак ?
Сега Иванчето ќе има шанси да се покаже. :wink:
Ok,ne mi veruvaj...Ne mora sekoj da mi veruva,koj saka moze koj ne ...oK...ne se pravite pametni site.makedonska liga e takva sto edinstveno igracite znaat kolku pari zemaat.hristov jas neznam mozebi si ti nekoj funkcioner vo timot ali vo sprotivno neznam kolku tvoite informacii se tocni.jas moze da slusam kolku sakam spekulacii niz gradot ali dali i polovina od toa se tocni...