- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
20:30 !Во колку часот е финалето утре??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
20:30 !Во колку часот е финалето утре??
Браво за нашите МАШИНКИ ... Нема им никој рамен ...Утре одиме на сигурна ПОБЕДА против Фени ... У сред Кавадарци ке ги расплачеме !!!
20:30 !
pa kako nema da dojdeme na finale be covek....kako sto razbrav doagame okolu 200 dusi 4 avtobusi...pozz se gledame utreajduci doagate li utre?i vo kolkav broj?iskreno
Денес е финалето во 20:15...
Било која од екипите да победи ќе биде освојувач на Купот за прв пат...Нормално би сакал да е Струмица..
Бор4е ќе ти каже некој од Ајдуците јас незнам..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze nekoj STRUMICANEC da mi kazevo kolku saato se trgnuva
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze nekoj STRUMICANEC da mi kazevo kolku saato se trgnuva
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moze nekoj STRUMICANEC da mi kazevo kolku saato se trgnuva
Vo 5 casot se sobirame na spomenikot Goce Delcev i najkasno dokaj 5 i 30 ke treba da se trgne. 3 avtobusi ima sigurno deneska uste eden ke se dogovori izgleda i najverojatno odime 4 avtobusi organizrano.
Znaci koj saka da dojde vo 5 h najkasno da bide na centarot.pozz
Во 5 часот на споменикот Гоце Делчев....
А шо викаш некоо комбенце да си земаме а :pos2::pos2::pos2: