Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
hahahahahahahahaha .... Од Ајдуците Има Ли Некој По Јаки .. по гласни или слично .. ај сетете се кога беа во Беласица на времето .. секој натпревар ајдуци трештеше стадионот ... и сеа во сала.. ке видиме вечер кој ке победи .. само кажав судијата да е фер и од двете страни и ајдуците да пристигнат во КАВАДАРЦИ ,... позз се читкаме после натпреварот.. во 20 : 30 беше така ?

mislev nikad nema da go kazam ova, ama tepajte gi ciganine obleceni kako komunalci!!! srekjno!:smir:

strumica na feni ke gi napravi lom i ajducite se zakon zavisi od drugite navivaci:vozbud:

лулулулулулуллулууллулулулулуллулулулу фани губитници

речиси готово е, само Кол да не почне како вчера на крајот...

или наште да почнат пак како против АМАК... :nesvest:

треба да го задржаме водството и славаме вечер :smir:

Неееееееееееееееее,тоа е невозможно во шок,сум плачам-ми се тресат рацете,не не не !!!!!!!!!!!

Aман бе Христов, не е толко трагедија, не ти умрел некој близоц, Бог да чува ... ак`л за понатама, Струмица мош ќе се упраа ... жал мее и на мене шо изгубииме, ама не е толко трагично.

Тоа ти е предноста на домашн терен !!!иначе реално не ја заслужија победата фени ама честитки :toe:

Aман бе Христов, не е толко трагедија, не ти умрел некој близоц, Бог да чува ... ак`л за понатама, Струмица мош ќе се упраа ... жал мее и на мене шо изгубииме, ама не е толко трагично.
За,мене тоа е најголема трагедија,КЛУБОТ ГО САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ !

Пу да ти е**м среќата денеска и свети Петар беше со нив нека се радуват на купот во првенството ке ги згазиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom