Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Секој овде сам со себе си фантазира еј, од ништо нешто.
Гледајте кошарка уживајте навивајте за тимот што го сакате ..
Многу се замарате во животот, корист имате? Пари? Фак оф.

Со што сте повеќе јаки бе? Со Хаџивасилев што го молите да игра? Со Младен Ѓуровски, играч што неможе ни во Мзт да игра? дај објасни ми како сте толку јаки? Со Мајмунот тренер?

Што ако е речено дека ке постои уште многу години, речено беше дека и после 2000 ке престане да постои светот, па...

Кога ке увиди гркот дека од ова фајде нема, ќе се повлече, верувале вие во тоа или не. Кога ке бидете пак шампиони и кога ке играте во некој си Интертото Куп, а некој друг, осмопласиран, ке игра во Улеб или Јадранска, ке си го прашам што ке сака гркот или заев или на Бричикур Стојан четвртиот братучед да дава пари. Сватете, УЛЕБ Куп и Јадранска лига ви се недостижни, како што на мене ми е месечината...а Интеротото купот што го игравте, не носи ни пари, ни рејтинг, ни задоволство.

А опстанаа само Мзт и Работнички, затоа што се поим за кошарката, традиција, имиња, кои дури ни на КФМ не му одговора да прекинат со постоење, сите други се иди-ми-дојди-ми тимови, доста се залажувате, бидете малку реални. Може нема да се распаднете како Куманово и Жито вардар, ама ке се вратите онаму каде што бевте пред некоја година со Фолкерот

(ова е одговор поради тоа што бев именуван)

eve se vrati seznajkoto i odma gluposti tropa....abe neli ni rece ti na polusezonaa....na polusezonaa ke se raspadnaame, od kade pa ti tolku siguren oti ke se raspadneme za 2-3 god...da ne si mu na pretsedatelot na kfm sin...i hadzivasilv nekoj ne go moli da igraa tuku toj molese posle pobeda na cedevita licno go slusnav koga pravase muabet so eden od upravata na sr. pozz

Dosta sirevte spekulacii grkot ova ke uvidi grkot ova ke uvidi .Od kaj znaete vie sto uvidel grkot negovite intervuja vo Sport kazuvaat se.Sto uvidel grkot i eve vi eden naslov :Od Strumica ne se odi na ulica.Vie ne mozete da go podneste toa sto Mzt i Rabotnicki ne mozat da i se fa**t na Strumica.Toa e toa sto ve boli i jas ne znam so nesto da se odbranite TRADICIJA TRADCIJA TRADICIJA I TRADICIJA ?toa e vasiot odgovor.

Eве го Радикал...Едно прашање, дали е Челзи поголем тим од Лидс и Њукасл?

eve se vrati seznajkoto i odma gluposti tropa

Можеш на сезјнакото да му го лапнеш без да го пипнеш? Кој навивач си ти бе, Реал Мадрид шалче имаш ми кажуваш тука за Струмица. Ај гледај си телевизорот

Dosta sirevte spekulacii grkot ova ke uvidi grkot ova ke uvidi .Od kaj znaete vie sto uvidel grkot negovite intervuja vo Sport kazuvaat se.Sto uvidel grkot i eve vi eden naslov :Od Strumica ne se odi na ulica.Vie ne mozete da go podneste toa sto Mzt i Rabotnicki ne mozat da i se fa**t na Strumica.Toa e toa sto ve boli i jas ne znam so nesto da se odbranite TRADICIJA TRADCIJA TRADICIJA I TRADICIJA ?toa e vasiot odgovor.

pa MRSUL eden vas ve boli toa si nemate tradicija??? Koga ke tepate eden Real Madrid, eden Porto, eden Ratiofarm... togas calamete se a vas ve boli so nemate minato...

Eве го Радикал...Едно прашање, дали е Челзи поголем тим од Лидс и Њукасл?
Ова веќе не е нормално...добро немаат традиција....Ливерпул ги дави навивачите на Челзи поради тоа секој ден...
И вие имате традиција..а Струмица е помлада екипа...и???
Дајте нешто поинтересно, аман кажете какви се новите засилувања некој трач..дури и пола вистина да е само не едно те исто....препукување како во предшколска...

MeToNo1[MkD];1038645 напиша:
Секој овде сам со себе си фантазира еј, од ништо нешто.
Гледајте кошарка уживајте навивајте за тимот што го сакате ..
Многу се замарате во животот, корист имате? Пари? Фак оф.

Ti vo zivotot se pravis samo za pari ???

Ова веќе не е нормално...добро немаат традиција....Ливерпул ги дави навивачите на Челзи поради тоа секој ден...
И вие имате традиција..а Струмица е помлада екипа...и???
Дајте нешто поинтересно, аман кажете какви се новите засилувања некој трач..дури и пола вистина да е само не едно те исто....препукување како во предшколска...

A koj se vasite EKSTREMNI pojacuvanja, so tolku zborite?? kupivte nekoj??

Кои рекол екстремни појачувања..костурот на тимот е ист во прашање се само уште еден плеј и центар..и тоа како замени..јас знам кои се кандидатите..ама не мора сите да знаат...јас зборам за вашите нови засилување...какви се на тернинг..и слично...

Кои рекол екстремни појачувања..костурот на тимот е ист во прашање се само уште еден плеј и центар..и тоа како замени..јас знам кои се кандидатите..ама не мора сите да знаат...јас зборам за вашите нови засилување...какви се на тернинг..и слично...

Hill potpisa vcera i mene mi se sviga kako igrac go imam gledano na poveke treninzi, posle nova godina stiga Kurtice Rice uste eden amirikanec... inace na proba ima dvajca srbi, od koj edniot e posoliden od drugiot...

Супер некој го одврзал кесето...
Гаговиќ е подобриот најверојатно...јас веќе напишав дека е вистинско засилување....ќе биде интересно.
Струмица ке се засили со "домашни" играчи кои настапуваат во странство...ако се оди според планот со преговорите...едниот е дете од вашата школа...толку.
Во секој случај ќе добие лигата на квалитетет..и неизвесност...па можеби во градски ќе има повеќе од 50 гледачи

Супер некој го одврзал кесето...
Гаговиќ е подобриот најверојатно...јас веќе напишав дека е вистинско засилување....ќе биде интересно.
Струмица ке се засили со "домашни" играчи кои настапуваат во странство...ако се оди според планот со преговорите...едниот е дете од вашата школа...толку.
Во секој случај ќе добие лигата на квалитетет..и неизвесност...па можеби во градски ќе има повеќе од 50 гледачи
ako e za siki avrmovski mozete komotno da si go zemete ic ne ni treba

Neznam sto da kazam no ke potenciram uste ednas deka Strumica nema da se raspadne bidejki zad Strumica stojat silni sponzori pa makar i grkot da si odi, Strumica ima silni sponzori koj i bez negovata pomos ke go zadrzat ova nivo na Strumica, a sto veli Radikal deka Zaev ke prestane da ja finansira Strumica koga ke uvide deka nema nikakva korist od klubot siguren sum deka se laze bidejki dokolku Zaev ne go sakase sportot i dokolku sakase korist nemase da investira vo fudbalskiot tretoligas Tiverija koj bese pred raspaganje no toj uspea da go zadrzi na zdravi noze. Covekot investira od ljubov kon sportot a ne od nekakva korist.

e ako de ubavo e da ima i drugi asalni klubovi za da se krene nivoto na mak basketot, jas iskreno sakam site da bidat silni ekipi, sekoj natprevar da bide nov predizvik, a ne da cekame samo edno dve derbi vo sezona.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom