Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со што сте повеќе јаки бе? Со Хаџивасилев што го молите да игра? Со Младен Ѓуровски, играч што неможе ни во Мзт да игра? дај објасни ми како сте толку јаки? Со Мајмунот тренер?
Што ако е речено дека ке постои уште многу години, речено беше дека и после 2000 ке престане да постои светот, па...
Кога ке увиди гркот дека од ова фајде нема, ќе се повлече, верувале вие во тоа или не. Кога ке бидете пак шампиони и кога ке играте во некој си Интертото Куп, а некој друг, осмопласиран, ке игра во Улеб или Јадранска, ке си го прашам што ке сака гркот или заев или на Бричикур Стојан четвртиот братучед да дава пари. Сватете, УЛЕБ Куп и Јадранска лига ви се недостижни, како што на мене ми е месечината...а Интеротото купот што го игравте, не носи ни пари, ни рејтинг, ни задоволство.
А опстанаа само Мзт и Работнички, затоа што се поим за кошарката, традиција, имиња, кои дури ни на КФМ не му одговора да прекинат со постоење, сите други се иди-ми-дојди-ми тимови, доста се залажувате, бидете малку реални. Може нема да се распаднете како Куманово и Жито вардар, ама ке се вратите онаму каде што бевте пред некоја година со Фолкерот
(ова е одговор поради тоа што бев именуван)
Dosta sirevte spekulacii grkot ova ke uvidi grkot ova ke uvidi .Od kaj znaete vie sto uvidel grkot negovite intervuja vo Sport kazuvaat se.Sto uvidel grkot i eve vi eden naslov :Od Strumica ne se odi na ulica.Vie ne mozete da go podneste toa sto Mzt i Rabotnicki ne mozat da i se fa**t na Strumica.Toa e toa sto ve boli i jas ne znam so nesto da se odbranite TRADICIJA TRADCIJA TRADICIJA I TRADICIJA ?toa e vasiot odgovor.
eve se vrati seznajkoto i odma gluposti tropa
Dosta sirevte spekulacii grkot ova ke uvidi grkot ova ke uvidi .Od kaj znaete vie sto uvidel grkot negovite intervuja vo Sport kazuvaat se.Sto uvidel grkot i eve vi eden naslov :Od Strumica ne se odi na ulica.Vie ne mozete da go podneste toa sto Mzt i Rabotnicki ne mozat da i se fa**t na Strumica.Toa e toa sto ve boli i jas ne znam so nesto da se odbranite TRADICIJA TRADCIJA TRADICIJA I TRADICIJA ?toa e vasiot odgovor.
Ова веќе не е нормално...добро немаат традиција....Ливерпул ги дави навивачите на Челзи поради тоа секој ден...Eве го Радикал...Едно прашање, дали е Челзи поголем тим од Лидс и Њукасл?
MeToNo1[MkD];1038645 напиша:Секој овде сам со себе си фантазира еј, од ништо нешто.
Гледајте кошарка уживајте навивајте за тимот што го сакате ..
Многу се замарате во животот, корист имате? Пари? Фак оф.
Ова веќе не е нормално...добро немаат традиција....Ливерпул ги дави навивачите на Челзи поради тоа секој ден...
И вие имате традиција..а Струмица е помлада екипа...и???
Дајте нешто поинтересно, аман кажете какви се новите засилувања некој трач..дури и пола вистина да е само не едно те исто....препукување како во предшколска...
Кои рекол екстремни појачувања..костурот на тимот е ист во прашање се само уште еден плеј и центар..и тоа како замени..јас знам кои се кандидатите..ама не мора сите да знаат...јас зборам за вашите нови засилување...какви се на тернинг..и слично...
ako e za siki avrmovski mozete komotno da si go zemete ic ne ni trebaСупер некој го одврзал кесето...
Гаговиќ е подобриот најверојатно...јас веќе напишав дека е вистинско засилување....ќе биде интересно.
Струмица ке се засили со "домашни" играчи кои настапуваат во странство...ако се оди според планот со преговорите...едниот е дете од вашата школа...толку.
Во секој случај ќе добие лигата на квалитетет..и неизвесност...па можеби во градски ќе има повеќе од 50 гледачи