Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Какви 15 разлика бе ?
Нели виде на суперкупо колко беше разликата....на Вардар не му бегат 25 а мош и 30 разлика.
Ајдее со душа чекам утре да дојде.

Sigurno li e utre utakmicata, oti utre imame nov drzaven praznik i nema da se rabote, uce nisto pa vikam da ne e u sreda utakmicata ili???

Абе на мене еден другар ми кажа оти утре ке играат имало плакати лепано низ градо.

Кошарката ке се игре во Вторник во 19:00 часот...

Да еве сега ми се јави еден другар ми кажа утре ке се игра во 19-00 часот.
Утре ке биде првата утакмица на центарот од Хемофарм.

Да еве сега ми се јави еден другар ми кажа утре ке се игра во 19-00 часот.
Утре ке биде првата утакмица на центарот од Хемофарм.

Epa super odime na utakmica utre i se nadevame na ubedliva pobeda, a natprevarot so Feni sto trebase da se odigra vo sabota ke se odigra den porano vo petok bidejki strumicani vo nedela patuvale za hrvatska odnosno zagreb kade gi ocekuva prviot duel so Cedevita.pozz:helou:

да точно е тоа а и убаво си пишува на официјалниот распоред на страната на КФМ дека фени- струмица ќе се одигра на 26.10. петок во 20,15 со пренос на МТВ

да точно е тоа а и убаво си пишува на официјалниот распоред на страната на КФМ дека фени- струмица ќе се одигра на 26.10. петок во 20,15 со пренос на МТВ

Значи денес во 19 часот...Струмица-Вардар
Уште 3 часа:pos2:

мислам дека ги посерааааме....ХАХАХА 102 : 46 32 секунди на крајот тоа беше резултато

мислам дека ги посерааааме....ХАХАХА 102 : 46 32 секунди на крајот тоа беше резултато

Струмица-Вардар--102-63
Епа го победивме Вардар со 39 разлика...во 3-та четвртина бевме во плус 50 разлика, ама после влезеа Томчето, Петро белата, и Зоран Заев и ја намалија разликата...
Како и да е победа на Струмица со убедлива разлика.

За сите Ајдуци што го посетуват форумо да знаат оти во сабота ке има превоз за Кавадарци со Фени Индустри.

По прв пат оваа сезона Струмица одигра како што би требало да игра едн тим со амбиции за титула..имаше течни акции, добар шут за три.. и забава за публиката(цепелини преку табла)..Новиот играч беше супер..се вклопи многу лесно.Единствено Вардар ме разочара..ни сенка од лани. Па незнам дали да ги земам за меродавна екипа. Фени ќе го каже тоа.

Струмица-Вардар--102-63
Епа го победивме Вардар со 39 разлика...во 3-та четвртина бевме во плус 50 разлика, ама после влезеа Томчето, Петро белата, и Зоран Заев и ја намалија разликата...
Како и да е победа на Струмица со убедлива разлика.

За сите Ајдуци што го посетуват форумо да знаат оти во сабота ке има превоз за Кавадарци со Фени Индустри.
Zoran Zaev?!?! hahahahahaa

Тасовски КРАЛ
Богоев КРАЛ
Д.Соколов КРАЛ
Делиќ КРАЛ
Латовиќ КРАЛ
Грнќаров КРАЛ
Цветков ПРИНЦ
Крстевски ПРИНЦ
Т.Соколов ПРИНЦ
Ангелакис ПРИНЦ
Пуповиќ ПРИНЦ