Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
до скопските глуперди+педерчиња

распоредот на првенството ви е тешка непознаница, ККСТРУМИЦА-ШАМПИОНОТ игра во Битола и бидејќи нема услови да се оди таму затоа подобро е сите заедно да ја гледаме на ТВ исто како во земјите со навивачка култура и традиција

распоредот на првенството ви е тешка непознаница, ККСТРУМИЦА-ШАМПИОНОТ игра во Битола и бидејќи нема услови да се оди таму затоа подобро е сите заедно да ја гледаме на ТВ исто како во земјите со навивачка култура и традиција
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Во 18:15 часот ке има пренос на утакмицата Свислион Пелистер-Струмица...
Напред СТРУМИЦА !!!!!!

п.с на мтв1 или на мтв 2 незнам поточно на која ке е .

Да да сега прочитав на кфм на страната ке се помести колото за утре.

се гледа мали дека имаш нешто скандинавско во тебе...

Сити парк Бој, ако уште еднаш видам навреди кон било кого...лошо ќе е...
btw, кој тоа, читам по други теми, тепал ДЕВОЈКИ? Вистински МАЖИ, нема што!

Сити парк Бој, ако уште еднаш видам навреди кон било кого...лошо ќе е...
btw, кој тоа, читам по други теми, тепал ДЕВОЈКИ? Вистински МАЖИ, нема што!
a bi ti bilo podobro da si go predupredis tvorto drugarce kole sr mkd da ne pisuva takvi raboti moze?? pa posle da vidis koj e kriv ...kako tebe so te boli za strumica taka i mene za skopje me boli ok??

a bi ti bilo podobro da si go predupredis tvorto drugarce kole sr mkd da ne pisuva takvi raboti moze?? pa posle da vidis koj e kriv ...kako tebe so te boli za strumica taka i mene za skopje me boli ok??

Предупреден е, не се секирај ти за тоа, дури и повеќе од тебе...
И со ова завршува серијата офтопици.

aha mi tekna......................jas nikad ne bi udril devojce a plus i se izviniv od moja strana IAKO ne sum ja udril posto ne se glea jas=cpb

Натпреварот е вечер во 6 часот..и според тоа како се одвиваат работите во клубот..сигурно губиме..може и со повеќе до 10 разлика.
Денес имаше несогласувања во клубот меѓу играчите..отиде до таму што Хаџи-Василев не сакаше да отпатува за Битола..нарушен е тимскиот дух..дефинитивно пораз.

Натпреварот е вечер во 6 часот..и според тоа како се одвиваат работите во клубот..сигурно губиме..може и со повеќе до 10 разлика.
Денес имаше несогласувања во клубот меѓу играчите..отиде до таму што Хаџи-Василев не сакаше да отпатува за Битола..нарушен е тимскиот дух..дефинитивно пораз.

А зашо шо биде ?
Зашо се скарааа ?
Тууу јазк

Што сега пак на некој му се малку парите што сака пак Хаџивасилев
Многу ги разлигавија и играчите 1ден касни плата дигат штрајк некој клубови по 3-4 месеци не земат плати кои се 10 пати помали и пак играт а овие љигљовци

Абе една сезоза земавме титула и сега серковци се прават право ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom