Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
e kako ne bea i vo hrvacka pa ne ja davaa :toe: klubot nosi novinari oni im plakaat
Mногу си ти информирана, како и тебе да те плаќа Гркот :) ... а кога напиша ХРВАЦКА, да не мислеше ХРВАТСКА? :vozbud:

За оние што сакаат да го гледаат натпреварот а имаат сателитска,
27 нојабрја смотрите прјамују транслјацију матча «Локомотив-Ростов» — «Струмица» (Македонија) на первом городском канале «Ростов-на-ТВ», вештајуштем в сети обштегородского оператора кабельного телевиденија ЦТС-ТВ.(може да видите од каде се превзема )

Иначе натпреварот ке биде у 19 :30

изгледа Делич и Латович ке си одат од Струмица

STRUMIKS so si gi zajadel ti pa tolko ajduci se si protiv nas...ela pa ti navivaj zs ne dojdes koga vikas nemetali tonese nie si navivame za polo koga sme navivale za nemetali a?

STRUMIKS so si gi zajadel ti pa tolko ajduci se si protiv nas...ela pa ti navivaj zs ne dojdes koga vikas nemetali tonese nie si navivame za polo koga sme navivale za nemetali a?

Отсекогаш Ајдуци навиваа за Неметали, а посебно кога имаше јако дерби, Неметали - Македонија `91. Некаде средина на `90-ти.
100 пати имам кажано за кого навивале Ајдуци, кога се формирани и се тоа по ред...Ама треба да прочитате.
А ги јадам Ајдуци оти ви мислам доброто, во спротивно, ќе викав оти сте најдобри.
Ајдук си, а врска немаш од ајдуштво. Не се пези така!

koj se peze be...ti ne pezas so tvojte postove...ne mi kazuvaj ti na mene oti nemam pojma od navivanje znam deka ajduci navivale za nemetali vo 90 godini.....poznavam te jas na tebe ke mi kazas licno so imas a ne da pisas tuna na int..se gledame pozz

изгледа Делич и Латович ке си одат од Струмица

Делич и без тоа не беше ништо посебно, ама Латович се покажа на утакмицата со Пелистер, ќе се заеба управата ако го пуштат да си оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom