Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Во Вторник играме со Фени Индустри.
Ајде мора да му го загорчаме живото на Гоцевски:vozbud: Ке има пеене...Гоцевскиии Гоцевскии дојди ти на жур....викни ја и женатиии да ни пуши к*р.

ќе му пеете додека лани кога играше за Струмица добар беше..сега ко не играа го*на ке се јаде

Ајде мора да му го загорчаме живото на Гоцевски:vozbud: Ке има пеене...Гоцевскиии Гоцевскии дојди ти на жур....викни ја и женатиии да ни пуши к*р.

Јас да сум играч и вака да ми пеете, има да се скинам од смеење. Кога доаѓа ќориот кај нас ние го полудуваме, ама ние не пееме Залтно Салвајче песни кога сакаме да испровоцираме некој. Видете го клипчето од 22.11 дел 8 против работички и видете како се вади од контакт играч

ќе му пеете додека лани кога играше за Струмица добар беше..сега ко не играа го*на ке се јаде

Абе Јанев тава така оде... и на Димче лани го пцуевме, па сега за нас игра и за него ќе навиваш... Нема што тука... Играчите се менуват

Јас да сум играч и вака да ми пеете, има да се скинам од смеење. Кога доаѓа ќориот кај нас ние го полудуваме, ама ние не пееме Залтно Салвајче песни кога сакаме да испровоцираме некој. Видете го клипчето од 22.11 дел 8 против работички и видете како се вади од контакт играч
Дај де линк..иначе...детто мош е кажало пример...не мора да значи оти само тава ке се пеее.....ундерстанд?:)
П.С секој си има своја слаба точка....на некој го боли за фамилија кога ке го навредиш...за неговиот физички изглед(симич уше..итн.:)..)...ме разбираш нели.? :)

Е ке му пееме, кога бевме во Кавадарци кога на крајот ни покажа кур накај нас, е сега на цела утакмица ке му пееме.:helou:

abe ajde sto im se maesate kako ke navivaat nivno si e ako sakaat taka taka neka peat!!!!! gledajte nie da ne peeme taka i kraj na muabetov

Nema zena a zenska mu bese SARAJLIEVA odbojkarkata neznam dali mu e uste ... Ama znam i koga otide vo Feni uste bea zaedno ...

ГЛУПОСТИ У БОЈА! :tapp:

toa kako oni omalozuvaat igrac ili bilo kakov poednec od sprotivniot klub e nivna rabota.inace mora nie da vi smislime nesto za jane,toa sto vie mu go pravite na simic gi pominuva site granici :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom