Фан клуб: Струмица

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
За оние што сакаат да го гледаат натпреварот а имаат сателитска,
27 нојабрја смотрите прјамују транслјацију матча «Локомотив-Ростов» — «Струмица» (Македонија) на первом городском канале «Ростов-на-ТВ», вештајуштем в сети обштегородского оператора кабельного телевиденија ЦТС-ТВ.(може да видите од каде се превзема )

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Иначе натпреварот ке биде у 19 :30

Janev

2.856
Поени од реакции
58
изгледа Делич и Латович ке си одат од Струмица

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
STRUMIKS so si gi zajadel ti pa tolko ajduci se si protiv nas...ela pa ti navivaj zs ne dojdes koga vikas nemetali tonese nie si navivame za polo koga sme navivale za nemetali a?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
STRUMIKS so si gi zajadel ti pa tolko ajduci se si protiv nas...ela pa ti navivaj zs ne dojdes koga vikas nemetali tonese nie si navivame za polo koga sme navivale za nemetali a?
Отсекогаш Ајдуци навиваа за Неметали, а посебно кога имаше јако дерби, Неметали - Македонија `91. Некаде средина на `90-ти.
100 пати имам кажано за кого навивале Ајдуци, кога се формирани и се тоа по ред...Ама треба да прочитате.
А ги јадам Ајдуци оти ви мислам доброто, во спротивно, ќе викав оти сте најдобри.
Ајдук си, а врска немаш од ајдуштво. Не се пези така!

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
koj se peze be...ti ne pezas so tvojte postove...ne mi kazuvaj ti na mene oti nemam pojma od navivanje znam deka ajduci navivale za nemetali vo 90 godini.....poznavam te jas na tebe ke mi kazas licno so imas a ne da pisas tuna na int..se gledame pozz

V

Viktoranius

Гостин
изгледа Делич и Латович ке си одат од Струмица
Делич и без тоа не беше ништо посебно, ама Латович се покажа на утакмицата со Пелистер, ќе се заеба управата ако го пуштат да си оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom