Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ГОСПОД Е ГОЛЕМ!!! ГОСПОД ГЛЕДА!!!
Правдата е задоволена за оние чекорите на арогантниот фраер Самарџиев во финалето на купот (кој за чудо никогаш не добива техничка, иако цело време приговара на судиите за секоја одлука), за сите оние пиздарии заткулисни на Амир, мецената на КФЕ, кој планира да си купи титула...И тоа во најзначајниот момент кога најмногу боли!
Судењето...за чудо 50-50...
Не чека нов двобој за 3 дена во Парк.
Очекувам крајно тенденциозно судење. Амир пари фрла, а овие леб јадат од него, ви текнува?
Ама, убеден сум дека и после се, титулата останува во Струмица.

п.с. Скандираа КФМ - мафија...да, точно е тоа...ваша, еврејска мафија...
скандираа „Оди си Емил“...уште кога изгубивте дома од Работнички ви реков дека Емил не е тренер...Марин го среди на прва, ви текнува?

Го остваривме невозможното во последната четвртина, не верувам дека ке дозволиме да загубиме од таква БОШ екипа :tv: Поз

Многу ке ми биде мило да му го видам лицето на Ѓуров ако станат Струмица Шампиони. Многу го замразив кога ги изазиваше нашите навивачи кога Фени победи во купот

Ако биде преполна салата??? Јас уште од сега можам да ти потврдам оти ке нема слободно место пред 30 мин. пред да започнат. Да е капацитетот 10.000 места и повеке од 10.000 ке има :vozbud::smir:

Чекај мене не ми е јасно нешто, нели на претходната утакмица што не ја даваа на тв во струмица се фрлале исто вака шииња на терен, па како што пишува ан интернет страната на КФМ казнети се со еден натпревар без публика. Дали ова е вистина или?

Многу ке ми биде мило да му го видам лицето на Ѓуров ако станат Струмица Шампиони. Многу го замразив кога ги изазиваше нашите навивачи кога Фени победи во купот

Ке Биде јако во петок 100% ...........

Чекај мене не ми е јасно нешто, нели на претходната утакмица што не ја даваа на тв во струмица се фрлале исто вака шииња на терен, па како што пишува ан интернет страната на КФМ казнети се со еден натпревар без публика. Дали ова е вистина или?

НЕ Е ВИСТИНА ...
казнети се со парична казна од 162 илјади денари .,,,,

Казнети се со 16.000 денара или евра незнам, ама ќе има публика у петок! yee

1 натпревар кој е заменет со парична казна.

Инаку ги слушам од дома Ајдуците како пеат на центарот.
Поздрав до сите!

НЕ Е ВИСТИНА ...
казнети се со парична казна од 162 илјади денари .,,,,

друже изгледа ти си грешка, читај

- Струмица 2005, поради предизвикување на тежок случај на фрлање на тврди предмети на терен, поради што имаше подолг прекин (19 минути) е казнета парично со 40.000 денари, како и со настап како домаќин на еден натпревар без публика, кој се заменува со парична казна од 60.000 денари, што значи дека вклупната парична казна изнесува 100.000 денари.

http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=2339

1 натпревар кој е заменет со парична казна.

Инаку ги слушам од дома Ајдуците како пеат на центарот.
Поздрав до сите!

Оди и ти бе :) Јас да се истуширам и мош ќе поминам од тама...

со настап како домаќин на еден натпревар без публика, кој се заменува со парична казна од 60.000 денари ... Епа ти не читаш ?? Кој се заменува со парична казна од 60.000 денари ..

океј океј, не сум го прочитал убаво текстот.

П.С. и викате дека ќе се соберете 10.000 во сала?

6-7 илијади секако ќе се собереме доколку постават и позади кошевите...

Не ти веламе дека ако салата била со капацитет од 10.000 ни ке сме повеке .. но салата е капацитет 5.000 а ние ке сме 6.000 илјади

Сакав да кажам ако капацитетот на салата ние 10.000 а не оти ке собере 10.000 :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom