Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
тава е тава фени се опушти во 3та четвртина...Струмица е искусна во тие моменти феноменална игра на Диме Тасовски...Вечер кее фешта иако јас сам на фешта веќе.......СТРУМИЦА ШАМПИОН...Сабота одаме на победа ајде Струмица

Тооо Тоо Струмицааааа ... Тоооооо децааааа ... јеееееееееееееееееееееессссссссссссссс јес јес јес јес јес .... Шампиони ... Шампиони .... :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

ПППППСССССССССТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА , НЕ МИ СЕ ВЕРУВА .... СТРУМИЦА МАШИНИ
ТООООООООООООООООО
ТОООООООО
ТООООО

Пупович , Тасовски , Богоев ... лелелелеле МАШИНКИ СМЕ ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈ
АЈде кавадарчании ве чекаме во Петок да видиме кој е кој у спортската сала...

П:С- Маавте шишиња тоа не ве сопира не гледајте од нас
ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХ
СТРУМИЦА ШАМПИОН !!!????

Аааа толко не сум рипала пред телевизоро од ка бех 5 годинки. :pos:

Само напред! Да се знае кој е шампион! :olee:

Ваква игра во 4 четвртина богами не се гледа.Секоја чест за пресвртот.
А затоа што навивачите ги исвиркаа на крај може само да се каже дека се најголемите кретени што постојат.Место да му дадат подршка на клубот тие сега ќе го демотивираат и титулата дефинтивно им го врти грбот.

MNOGU SME JAKI!!! Fala bogu i nie ednas da se izvleceme od nezavidna situacija. Kazav uste pred da pocne utakmicata deka mi mirisa na pobeda deneska ! TOOOOOOOOOO

:jaj::jaj::jaj::jaj: ееееј знаете ли дека до 3/4 плачаф еееј а сега не можам да се помирам еееееј .... тоооо мајсториииииииииииииииии .... :olee::olee::olee::olee: :costumed3Богоев е ЦАР:costumed3

http://www.netkabel.net.mk/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=32&Itemid=97 eве на кавадарчани да гледат како ќе прославиме на центар и како ќе ги дочекаме нашите шампиони !!! А за сите струмичани нека бидат во 11 саатот пред гоце делчев ... Одам јас уште сегааа :olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

to decaaa............... ova vi se vika sampioninska igra..
AJ SAA SITE DA ODAME NA CENTARO DA GI PRECEKAME ..........
ajdee ke ima narod ke ima festa..... ODAMEE..

Bogoev i Pupovic igraci na natprevarot, a Tasovski igracot za presvrt. To care ! Samardziev hahaha tragicaaar.

TOO TOOOOO НАПРЕД СТРУМИЦАААААААААААААААААААААААА
Фрлате шишиња ,, струмичка финта,...АХХАХАХХАХАХ не ви успеја да ги спречите ... ви успеа само да изгубите !!!!!!!

а кога не е бил трагичар самарџиев? уште тука да победиме и незнамммм незнаааамм......(сигурен сум дека ке победиме). Ај ке видам мош ке доом на центаро..... ИДАМ БЕ! x)

ИМАЛО ГОСПОД!!!
Утре ке пишам ... немам нерви

има журка на центар ке ги чекат кошаркарите ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom